Annoncørbetalt indhold

Lad en pensionsmægler med mange års erfaring optimere din pension

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Får du allerede det meste ud af din nuværende pension, eller tror du, at der er plads til forbedringer? Det kan være svært at gennemskue, om din pension egentlig er den mest attraktive for dig eller om der findes bedre alternativer, der kan give dig flere penge, når du skal på pension. Men sådan behøver det ikke at være. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der kan rådgive dig om din pensionsordning.

Mød stifteren af APC Forsikringsmæglere

Annonce

Peter Lindblad er stifteren af APC Forsikringsmæglere A/S, og i dag fungerer han som bestyrelsesformand og hovedaktionær i APC. Da Peter Lindblad stiftede virksomheden så han et hul i markedet, som APC kunne udfylde ved at tilbyde nye ydelser og services til danske lønmodtagere.

På grund af sine mange års erfaring i pensionsbranchen stiftede Peter Lindblad APC, og idéen fra start var - og det er den stadig - at hjælpe danskerne med at finde vej igennem pensionsjunglen. Desværre bærer branchen præg af alt for mange skjulte omkostninger og gebyrer samt en manglende transparens, og det vil APC gøre op med.

Hvert år rådgiver APC over 6.000 danskere, så de får muligheden for at finde frem til præcis dén pensionsordning, der stemmer overens med deres ønsker og behov. Således kan mange danskere spare flere tusinde kroner om året, og det kan blive til mange penge, når du skal på pension.

Peter Lindblad har opbygget den største pensionsmægler i landet med en omsætning på over 150 millioner kroner, og APC beskæftiger nu mere end 100 kompetente medarbejdere. Hertil har APC ligeledes mere end 14.100 kunder med en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Med denne størrelse er det muligt for APC at forhandle fordelagtige aftaler og rabatter til deres kunder.

Peter Lindblad er stifter af APC Forsikringsmæglere, og du kan læse meget mere om ham ved at følge linket. APC blev nemlig bygget på en lavpraktisk tilgang til pensionsrådgivning, hvor du som kunde vil blive præsenteret for de produkter, der kan optimere din pensionsordning.

Få optimeret din pension hos APC

APC Forsikringsmæglere er på en mission om at gøre pensionsrådgivning både letforståeligt samt lettilgængeligt. Du kan derfor betragte et møde med APC som en uddannelse i pension, hvor du får den nødvendige indsigt i både pensionsbranchen og pensionsmarkedet. På den måde kan du nemlig blive komfortabel med at tage kontrollen over din pension og træffe de beslutninger, der er bedst for netop din pensionsordning.

Professionelle pensionsrådgivere ved APC vil sørge for, at du forstår din egen pensionsordning til fulde - og det gælder uanset, om du bliver kunder ved dem eller ej. Man kan sige, at APC ønsker, at du har den rette information i bagagen, så du kan træffe dine egne beslutninger om investeringen af din pension på et oplyst grundlag.

Dermed er de også villige til at tilsidesætte den nødvendige tid, så du føler dig tryg ved at træffe beslutningerne, så din pension kan blive optimeret - naturligvis altid i samarbejde med APC.

Et møde med APC Forsikringsmæglere er fuldstændig uforpligtende, så det kan kun være en fordel for dig at tage en snak med dem. Vidste du, at to ud af tre pensionstagere får flere penge til dem selv efter et rådgivningsmøde med APC? Og så får hver tredje endda gratis rådgivning, hvis APC vurderer, at deres nuværende pensionsordning allerede er den mest hensigtsmæssige for dem.

Hvis du vælger at bruge APC mæglere, så kan du være sikker på, at du får en pensionsmægler, der sidder på samme side af bordet som dig. Her varetager de udelukkende dine interesser, så du kan få den pensionsordning, der tilgodeser dine ønsker. Det er uvildig pensionsrådgivning, der vil noget.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.