Annonce
Fodbold

Laaaaang lørdag mod sejr i Dalum

I første halvlegs overtid når Dalums forsvars-fyrtårn Jakob Mikkelsen højest ved den forreste stolpe på Rene Hansens hjørnespark og scorer til 3-2. Foto: Robert Hierath/Dalum IF
Kampen mod VSK Aarhus var tæt på at blive aflyst på grund af lastbil-uheldet på motorvejen, men blev spillet to timer og tre kvarter senere.

FODBOLD: Selv Donald Trump måtte have accepteret udtrykket "absurd" om det, der skete en smuk lørdag eftermiddag i Dalum.

Kampen mod VSK i Aarhus 2. division blev rykket flere gange i løbet af eftermiddagen fra det oprindelige kamptidspunkt kl. 14 og blev til sidst spillet kl. 16.45 efter dekret fra Divisionsforeningen. For det var blevet utåleligt for både de ventende Dalum-spillere, der var mødt ind ved 12-tiden og de stakkels VSK-spillere, der havde siddet helt stille og kogt i spillerbussen ved Lillebæltsbroen på grund af en væltet lastbil.

- Man mister fokus og har svært ved at lade op, sagde Dalum-keeper Rasmus Lund under den lange ventetid.

- Men da vi var nået igennem ved Lillebælt, så følte vi ganske enkelt, at vi skulle spille, når vi havde klaret det så langt, sagde gæsternes cheftræner Jens Gjesing, der selv var ankommet i privatbil en time tidligere end sit hold sammen med et par spillere.

I sidste ende sluttede det lykkeligt for Dalum, der burde have været bagud ved pausen, men førte 3-2 og forsvarede den hjem iblandet et dræbende 4-2-mål af indskiftede Julius Fechtenburg, der drejede rundt om sig selv og flot sparkede kuglen fladt ind fra kanten af feltet.

- Men det har været en hård dag. Jeg synes, at man kunne se på begge holds spillere, at de var trætte. De vidste jo ikke, om kampen overhovedet blev sat i gang på et tidspunkt, sagde massør Jan Larsen på vej ud af banen.

Annonce

Kampen Kort

Fodbold, 2. division, Dalum-VSK Aarhus 4-2 (3-2)

Mål: 1-0 Philip Stoustrup (13), 2-0 Frederik Humlegaard (19), 2-1 Jacob Green-Pedersen (23), 2-2 Jakob Rittig - straffespark (27), 3-2 Jacob Mikkelsen (45+1), 4-2 Julius Fechtenburg (83).

Advarsler: Rasmus Schmidt, Dalum (44), Marcus Sloth Jørgensen, VSK (50), Benjamin Nielsen, Dalum (55), Nick Drachmann, VSK (70).

Udvisning: Nick Drachmann, VSK gult/rødt (81).

Dalum: (4-5-1) Rasmus Lund - Lucas Talbro, Jacob Mikkelsen, Benjamin Nielsen (78. Alexander Nicolaisen), Mikkel Kjær - Martin Høgstad, Rene Hansen (46. Alexander Molberg), Rasmus Schmidt, Frederik Humlegaard (68. Julius Fechtenburg), Philip Stoustrup - Mads Raben.

Dommer: Allan Borgstrøm - fornuftig ledelse, men overså et par frispark.

Bedste spillere: Dalum: Philip Stoustrup VSK Aarhus: Marcus Sloth Jørgensen.

Tilskuere: 150.

Næste kamp: Søndag 1. 9. kl. 13.00, Thisted FC-Dalum.

Tappet for energi

Træner Michael "Pep" Jørgensen savnede også noget energi, da han talte til spillerne i pausen.

- Spillerne vidste i tre timer ikke, om de skulle spille eller ej. Vi så ramt ud fysisk i første halvleg, og da vi kom foran 2-0 stoppede vi helt op og var heldig med at være foran ved pausen. Energiniveauet var lavt, mente han.

Samarbejdet mellem stopperne Benjamin Nielsen og Jacob Mikkelsen var ikke helt afstemt. Et par lange bolde skabte panik og i en af situationerne begik Benjamin Nielsen straffespark mod en snu Jacob Rittig til 2-2. Benjamin Nielsen var også uheldig ved 1-2-målet, hvor han unødvendigt begik frispark ved baglinjen. Ved frisparket efterfølgende kunne Dalum ikke holde Marcus Sloth Jørgensen, der var stærk i luften.

Forinden havde Rene Hansen flot vendt bolden ud til Philip Stoustrup, der oversprintede Jeppe Idskou og scorede til 1-0. Mikkel Kjær var som højrebenet venstre back ophavsmand til til Frederik Humlegaards 2-0-scoring helt inde under målstregen efter Lucas Talbros flotte sideskift.

- Det var ikke kønt, så derfor glædeligt, at vi kunne vinde. Det var vigtigt, for nu har vi syv point i fem kampe og vandt over en formodet direkte konkurrent i kampen om at undgå nedrykningsspillet, mente Michael "Pep" Jørgensen.

Jacob Mikkelsens hovedstødsmål til 3-2 i første halvlegs overtid blev væsentligt og i anden halvleg kom nyerhvervelsen Alexander Molberg ind og spillede stoppede med stor konsekvens i placeringer og dueller. Og ja, Dalum spiller efter trænerskiftet med direkte og lange bolde nu og det kan give mening med fart-spillere som Philip Stoustrup, Mads Raben og Martin Høgstad.

Og VSK Aarhus? De tog hjem til Aarhus efter en lang og sur dag på kontoret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce