Annonce
Kerteminde

Løverne holder informationsmøde

Lions Kerteminde holder 30. januar informationsmøde for alle mænd og kvinder, der er interesseret i at blive en del af klubben. Mødet holdes på Kerteminde Vandrerhjem (foto). PR Foto

Kerteminde: I slutningen af november i fjor inviterede Lions Kerteminde til et møde, hvor især kvinder kunne blive informeret om muligheden for at involvere sig i verdens største humanitære hjælpeorganisation.

I forlængelse af mødet har klubben fået tre nye kvindelige medlemmer, så klubben i dag består af seks kvindelige og 23 mandlige medlemmer.

- Vi er godt tilfredse med den medlemstilgang, vi har fået i løbet af det seneste klubår. Vi har øget vores medlemstal med fem - fire kvinder og en mand - og vi har stadig plads til nye medlemmer, siger Lionsklubbens præsident, René Milo.

Lions Kerteminde holder derfor endnu et informationsmøde - denne gang for både kvinder og mænd, der er interesseret i at høre mere om den lokale klub og dens arbejde.

Det holdes torsdag 30. januar kl. 19.30 på Danhostel Kerteminde.

Interesserede kan tilmelde sig til Steen Hjorth på 21430726 eller hjorthsteen@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Stort træ spærrede hovedvej: Bilister hjalp med at slæbe grene og dirigere trafik

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Fyn For abonnenter

Frederik Barfoed: - Når det skal gå stærkt, kan vi være nødt til at parkere på fortovet

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce