Annonce
112

Løsladt efter grundlovsforhør: 51-årige nægter at have kørt ind i teenagere

Retten i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
En 51-årig mand fra Assens-området er blevet løsladt efter grundlovsforhør i Odense fredag middag.
Annonce

Assens: En 51-årig mand fra Assens-området var fredag middag i grundlovsforhør, sigtet for at have påkørt to teenagedrenge med vilje ved Rema 1000 i Assens og for at have truet dem. Den sigtede nægter begge dele, og da dommeren ved Retten i Odense ikke mente, at der var bestyrket mistanke for, at han skulle have gjort det, blev han løsladt fredag eftermiddag.

Manden er dog stadig sigtet i sagen, og anklagemyndigheden har kæret afgørelsen til Østre Landsret, fortæller Fie Thykjær fra anklagemyndigheden ved Fyns Politi.

Den 51-årige blev anholdt af politiet sent fredag aften, efter han ifølge vidner skulle have kørt ind i de to unge mænd på henholdsvis 18 og 19 år, omkring klokken 22.

- Han forklarede i retten, at han ikke var kørt ind i personerne, men at der havde været en kontrovers, siger hun.

Annonce

Lænede sig op ad noget

Ifølge den sigtedes forklaring havde de unge mænd havde lænet sig op ad noget, han ikke syntes, de skulle læne sig op ad. Da han påtalte det, blev teenagedrengene frustrerede og begyndte at tale grimt til ham.

- Han beslutter sig for til at køre efter dem, men han siger, at han ikke kørte hurtigt, og at han ikke kørte ind i dem, siger Fie Thykjær.

Hun afventer nu landsrettens afgørelse. Hvis Østre Landsret er uenig med byretten, kan den 51-årige mand blive hentet ind igen af politiet til varetægtsfængsling. Hvis ikke, efterforskes sagen som alle andre, lyder det fra anklageren.

Der er ikke nogen af de to unge mænd, der er kommet alvorligt til skade, oplyser hun.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce