Annonce
Indland

Løsgænger fra den yderste højrefløj klar til valg

Formanden for den højreekstreme forening Vederfølner, Lars Grønbæk Larsen, stiller op på Fyn.

Formanden for den højreekstreme forening Vederfølner stiller op på Fyn

Endnu en kandidat har meldt sig ind i kapløbet om stemmerne på Fyn i forbindelse med folketingsvalget.

Lars Grønbæk Larsen stiller op som løsgænger i Nyborgkredsen, og på hans hjemmeside har han præsenteret et valgprogram, hvori han blandt andet taler mod et multikulturelt samfund og for bevaring af efterlønnen.

Til trods for, at han kun er 25 år er han på ingen måde en politisk novice. Han har gennem en del år været aktiv på yderste politiske højrefløj, og han har været med til at danne flere politisk funderede foreninger.

Annonce

Fremskridtspartiet

Tilbage i 2005 stillede Lars Grønbæk Larsen op for Fremskridtpartiet i Svendborg Kommune ved kommunalvalget uden den store succes, og ved det seneste kommunalvalg etablerede han en støttegruppe til fordel for DF’eren Bente Damhave i Nyborg Kommune.

Han er desuden op stillet som kandidat for Frit Danmark - Folkebevægelsen mod indvandringen til regionsrådet.

Derudover er Lars Grønbæk Larsen i forvejen formand for den højreorienterede forening Vederfølner, som han også var med til at stifte, og tilbage i 2006 stiftede han den politiske forening De National-Liberale, der for nogle demonstrationer i Svendborg, der blev bakket op af en større gruppe højreekstremister.For at kunne stille op kræver mellem 150 og 200 stillere. Alle der ønsker at stille op til valget har frem til søndag 4. september til klokken 12 til at samle stillere og melde deres kandidatur til statsforvaltningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce