Annonce
Sydfyn

Lørdagens sydfynske coronatal: To færre smittede i Svendborg - stadig ingen på Langeland

Smittetallet er faldet en anelse i Svendborg Kommune, mens det er uændret - og højt - på Ærø. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Coronaen taber terræn i Svendborg Kommune og er slet ikke til stede på Langeland.

Det er nogle af overskrifterne for de coronatal, som Statens Serum Institut offentliggjorde lørdag 17. oktober klokken 14.

Antallet af smittede i Svendborg Kommune de seneste syv dage er 22, hvilket er to færre end fredag og betyder, at incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere - er 38 mod 41 dagen før.

Da tallet er over 20, er kommunen stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste, og det samme Faaborg-Midtfyn Kommune med 15 smittede og en incidens på 29.

I Ærø Kommune rækker fire smittede personer til en incidens på 67, hvilket er status quo i forhold til fredag og gør kommunens til den hårdest ramte på Fyn.

På Langeland ser det til gengæld godt ud, eftersom der slet ingen smittede er, og så viser tallene i øvrigt, at kommunerne Jammerbugt, Faxe, Struer og Billund ligger øverst på listen med indicenstal på henholdsvis 212, 192, 191 og 151. /finn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce