Annonce
Assens

Lørdag bryder den vilde MGP-fest ud i Gummerup

Martin Vissing Tornø er den engagerede initiativtager til MGP Gummerup. Lørdag hjælper forældreforeningen og skolepersonale med til at få aftenen til at blive en succes, blandt andet ved at bemande boderne. Foto: Lærke Bjørn Bang

Balloner, diskokugle, storskærm og konfettikanon. Der er ikke sparet på noget, når der lørdag 2. marts holdes MGP og fastelavn på Gummerup Skole.

Gummerup: Når klokken slår 20 lørdag den 2. marts, vil det regne med balloner i Huset Gummerups gymnastiksal. Det bliver startskuddet til MGP Gummerup, som afholdes for fjerde gang.

Det er Martin Vissing Tornø, der er idémanden bag MGP Gummerup, som plejer at tiltrække 100-120 personer. Fredag er han i færd med at omdanne gymnastiksalen til en festsal med biograflærred på tre gange seks meter, stor diskokugle og en konfettikanon. Gymnastiksalen bliver delt i to; en børneafdeling samt en voksenafdeling, hvor forældre kan parkeres under arrangementet, der slutter omkring klokken 22.15.

- I år starter vi klokken 17 med fastelavn. Når børnene har slået katten af tønden, kan man købe mad og drikke i cafeen i skolens aula, og derefter spiller vi musik og rigger til i salen med borde og opvarmning til MGP, fortæller Martin Vissing Tornø.

Han er sidder i bestyrelsen for Forældreforeningen Huset Gummerup, som er arrangør af MGP Gummerup.

Der er stadig ledige billetter til arrangementet, som er for alle, uanset om man har tilknytning til Huset Gummerup eller ej. De kan købes via link fra facebooksiden MGP Gummerup. Man kan også købe billetter i døren. Det koster 30 kroner for børn, og voksne kommer gratis ind. Både børn og voksne opfordres til at klæde sig ud i anledning af fastelavn, men det er ikke et krav.

MGP Gummerup starter kl. 17 den 2. marts med fastelavn efterfulgt af MGP på storskærm. Foto: Lærke Bjørn Bang
Skoleleder Pia Samsing Bendixen er begejstret for forældreforeningens gode initiativer. Forældrene holder også sommerfest og mange flere aktiviteter i årets løb. Foto: Lærke Bjørn Bang
Martin Vissing Tornø i rollen som vært i ved MGP Gummerup i 2018. Foto: Per Størup Lauridsen.
Caroline Vissing Tornø (forrest) og Sophia Kyster ved MGP Gummerup i 2018. Foto: Per Størup Lauridsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce