Annonce
Indland

Løkke lover langt færre regioner

Annonce

Mens amterne er blevet enige om at mene, at Danmark skal inddeles i otte regioner, så er indenrigsminister Lars Løkke Rasmussens mund helt tilknappet, når det kommer til at sætte antal på de kommende regioner efter en strukturreform.

På Amtsrådsforeningens generalforsamling i Herning torsdag fastholdt Lars Løkke (V), at det slet ikke er besluttet endnu.

- Jeg siger kun, at der kommer langt færre regioner end de amter, vi har i dag, sagde han og lagde trykket massivt på "langt".

Lars Løkke luftede ellers intet om, hvordan regeringens udspil til en strukturreform kunne tænkes at se ud, da han talte til de omkring 600 deltagere på amternes generalforsamling. Han kunne dog love, at det, når det præsenteres sidst på måneden, i høj grad vil tage hensyn til, hvordan sundhedsvæsenet skal udvikle sig i de kommende år.

- Selvfølgelig handler det om andet og mere end sundhedsvæsenet, sagde Lars Løkke og kom så i øvrigt slet ikke ind på andet end sundhedsvæsenet i sin tale. Det var så påfaldende, at både formanden og næstformanden i Amtsrådsforeningen efterfølgende luftede deres forbavselse over, at Lars Løkke kun havde taget sundhedsministerens og ikke indenrigsministerens kasket på i sin tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce