Annonce
Faaborg-Midtfyn

Løfter produktiviteten: Afgående formand vil give chefer bedre sex

Arne Brunholm har i 12 år været formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. Han trak sig for at bytte plads med sin hidtidige næstformand Johnny Poulsen i forbindelse med generalforsamlingen onsdag aften. Arkivfoto: Peter Leh-Larsen.
Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd sætter 100.000 kr. af til foredragsrække, der blandt andet byder på møde med sexologen Joan Ørting.

Faaborg-Midtfyn: Efter 12 år som formand for Faaborg-Midtfyn Kommunes erhvervsråd har byggerådgiver Arne Brunholm, Nr. Broby, valgt at trække sig fra sin post. Som en af sine sidste gerninger fra formandsposten vil han sikre sine medlemmer, Faaborg-Midtfyns erhvervsledere, bedre sex.

Erhvervsrådet har nemlig allieret sig med den kendte sexolog, Joan Ørting, der ved et medlemsarrangement i juni kommer og fortæller om sex og arbejde.

Og det er et særdeles relevant input til cheferne, mener Arne Brunholm, 71:

- Altså sex er jo noget af det, vi tænker allermest på, om vi vil indrømme det eller ej, og hvis det fungerer godt på hjemmefronten, så er man mere produktiv på jobbet. Hvis det halter derhjemme, er der også risiko for, at det smitter af på din indsats, når man er på arbejde, fastslår den afgående formand.

Foredraget med Joan Ørting er blot en del af en ret stor satsnings for Erhvervsrådet, der nu poster 100.000 kr. i en række foredrag og workshops for medlemmerne, der også skal møde den tidligere komiker og nuværende psykoterapeut Finn Nørbygård, som fortæller om at rejse sig igen efter en nedtur. På kalenderen står også møder med stresscoach og psykolog Susanne Wich og med ekspolitiker og generationsskifteekspert Jens Heimburger.

- Det handler dels om, at vi gerne vil være flere medlemmer, dels om at vi vil vise, at man får noget for pengene i et erhvervsråd, der tør tænke ud af boksen, forklarer Arne Brunholm.

Brunholm har selv prøvet den store nedtur, da en konkurs i 2011 ramte hans ellers velrenommerede tømrerforretning og sendte stifteren ned i en depression. Men han beholdt tilliden fra medlemmerne i Erhvervsrådet, blev på formandsposten og har siden fået godt gang i en rådgivningsvirksomhed, hvor han blandt andet fungerer som byggeleder for entreprenører.

At han forlader formandsposten i erhvervsrådet, ser han ikke noget drama i:

- Jeg bytter plads med min hidtidige næstformand Johnny Poulsen, som er en fantastisk fyr. Han er 20 år yngre end mig, og han vil komme med nogle nye ideer. Der skulle lidt overtalelse til, men jeg har lovet at blive og hjælpe med min erfaring, så vi får en slags glidende generationsskifte i ledelsen, fortæller Arne Brunholm.

Annonce

Sex er jo noget af det, vi tænker allermest på, om vi vil indrømme det eller ej, og hvis det fungerer godt på hjemmefronten, så er man mere produktiv på jobbet.

Arne Brunholm, afgående formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

Arne Brunholm

Arne Brunholm, 71, var formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd i 12 år. Han forsætter i bestyrelsen som næstformand.

Gennem 37 år drev han tømrer- og entreprenør-virksomheden Arne Brunholms A/S i Nr. Broby, som pludselig gik konkurs i 2011. 50 ansatte mistede brat deres job, da banken smækkede kassen i.

I dag driver Arne Brunhom sit eget byggerådgivningsfirma, hvor man blandt andet fungerer som byggeleder ved anlægsopgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce