Annonce
Nyborg

Løft af daginstitutioner

Melissa Meulengracht, Enhedslisten. Arkivfoto: Mogens Rasmussen
Annonce

SF og Socialdemokratiet vil have lederne ud af normeringerne. Det er et rigtig godt sted at starte - dog er det på ingen måder nok.

Vi har behov for en helt anden måde at regne normeringerne ud på. Lige nu bliver alt talt med. Udover lederen bliver pedel, køkkenpersonale, frivillige med flere regnet ind i normeringen, og det betyder, at den faktiske normering er meget dårligere.

Det har vi i Enhedslisten gjort opmærksom på tidligere, men det er stadig et problem. Det er simpelthen ikke godt nok. Lad os nu få regnet de faktiske normeringer ud og giv vores børn en god start på livet. Det er vores fremtid, og det er så vigtigt for deres udvikling, at der er kvalificeret og tilstrækkeligt personale. Der er ikke meget udvikling, når en voksen har 22 børnehavebørn.

Og selvom der lige nu er et fald i elevtallet på skolerne, er der på nuværende tidspunkt mange børn i daginstitutionerne. Mange forældre venter på vuggestuepladser, nogle venter længe, mens andre er mere heldige. Vi har heldigvis nogle gode dagplejere i Nyborg Kommune, men vi kommer ikke udenom, at dagplejen er udfordret med det arbejdsliv, mange borgere har. Derfor er der brug for flere vuggestuepladser, hvor fleksibiliteten er bedre og passer de fleste forældre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce