Annonce
Assens

Løbere og gående blev våde

I alt næsten 900 deltog i løb og gang. Privatfoto

Assens: Godt 900 deltog i pulsløb og pulswalk i Assens. Med tunge skyer truende stod deltagerne klar.

Først blev der sendt cirka 520 løbere ud på de fem kilometer.

Først over stregen kom Christian Kjems i tiden 18:25 stærkt forfulgt af Jacob Bonde i tiden 18:36 og Jørgen Ditlevsen i tiden 18:52.

Blandt kvinderne var det Karina Løbner, som gennemførte i tiden 23:24 med Trine Jørgensen på andenpladsen og derefter Dorthe Nymand W. Hansen.

Den hurtigste blandt junior-deltagerne var Oliver Kulavig, der løb over målstregen i tiden 25:05. På andenpladsen kom August Groth Marcker i tiden 25:09 og Mathias Nielsen fik 3. pladsen.

Det største hold blev Strandmølleskolen, der havde tilmeldt 150 deltagere. Foruden løberne blev der sendt cirka 400 walkere afsted på en tre kilometer lang rute på jordbassinerne.

- Alle løbere og walkere kom godt igennem dagens ruter. De fleste dog meget våde, oplyser Janne Kornbeck i en pressemeddelelse./EXP

Annonce
Privatfoto
Mange blev våde. Privatfoto
En slapper efter turen. Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce