Annonce
Odense

Løb med Avisen: Stort fremmøde til første løbeaften

Foventningsfuld stemning på Hunderupskolen lige før årets første træningsløb går i gang. De gule veste bæres af alle løbere, mens de orange veste bæres af fartholderne, som løber to og to foran og bagved løbegrupperne. Foto: Hans Faarup
244 løb med avisen mandag aften. Du kan nå at melde dig til i hele januar.

16. udgave af Løb med Avisen blev sat i gang mandag aften, da 244 løbere begav sig ud på ruter fra tre til seks kilometer i Hunderupkvarteret og Fruens Bøge.

- Det er lidt flere, end der var med til starten sidste år, så vi skal nok nå op på de 300 deltagere, lød det fra løbsleder Torben Simonsen, da alle var nået sikkert i mål på Hunderupskolen.

Det var også fint løbevejr - det vil sige tørvejr.

Der udleveres trafiksikre løbeveste til alle deltagere. Foto: Hans Faarup

Den mest populære gruppe

Løb med Avisen er for begyndere, der under vejledning og med fartholdere kan komme i gang med at løbe. Derfor er der syv forskellige fartgrupper.

Aftenens mest populære fartgruppe var 7.30-gruppen med 52 deltagere.

Sidder du derhjemme og tænker på, om det var noget for dig, kan du roligt stille op på mandag i 8.00-gruppen. 8.00 betyder, at når der løbes, er tempoet otte minutter pr. kilometer. En tredjedel af tiden går man.

Første aften var der 45 deltagere i den gruppe, så man kommer ikke til at føle sig alene.

Annonce

Du kan nå det endnu

Løb med Avisen er et samarbejde om løbetræning for begyndere mellem HCA Marathon, Eventyrløbet, Fyens Stiftstidende og løbeklubberne OGF og Fjordager.

Der løbes hver mandag frem til 25. maj i kilometertider fra 6.30 til 8.00.

Er man abonnent på avisen - og dermed med i Stiften Fordele - kan man få hele sæsonen fra nu og frem til 25. maj for bare 85 kroner. Normalprisen er 175 kroner. Der kommer et gebyr på 15 kroner oveni.

Annonce

Sådan gør du

Tilmelding kan ske på www.løbmedavisen.dk. I betalingsmodulet kan man vælge, om man er medlem af Stiften Fordele. Så får man sæsonen for 85 kroner.

Har man som abonnent meldt sig til uden at få rabatten, kan man kontakte avisens kundeservice.

Som deltager får man løbetræning hver mandag med frugt bagefter, et løbetræningsprogram, masser af løbetips, rabat på løbeudstyr og en trafiksikker løbevest.

Næste træningsaften er på mandag, 20. januar kl. 18 på Hunderupskolen i Odense. Husk løbetøj og løbesko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

220 boliger og nyplantet skov skal udgøre ny, CO2-negativ bydel i Middelfart: Bliver præsenteret på verdens største arkitekturkongres

Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce