Annonce
Odense

Løb med Avisen: Løb julefedtet af dig i det nye år

Så er der mulighed for at få hjælp til at løbe gennem Løb med Avisen. Allerede mandag den 2. januar er der informationsmøde om den kommende sæson.

Den 13. sæson af Løb med Avisen begynder lige efter nytår, og frem til sommer kan du hver dag løbe sammen med andre på samme niveau som dig.

Annonce

Odense: Hvis du sidder med mavesure opstød oven på flere dage med fed julemad, julegodter og julesnaps med lidt halvdårlig samvittighed, så læs videre.

For måske sidder du i disse minutter og overvejer, om den dårlige samvittighed skal gøres god, og maven mindre, ligesom bukserne måske burde stramme lidt mindre på baller og lår?

I hvert fald er du næppe den eneste, og straks efter nytårsdag har du mulighed for at få hjælp til at gøre noget ved det.

Det er nemlig tid til den 13. sæson med Løb med Avisen, som skal hjælpe nye og mindre rutinerede løbere i gang med at løbetræne på den rigtige måde.

Mandag efter mandag gennem vinteren og foråret får du mulighed for at komme i gang med at løbe, og for mange er det nødvendigt at have et fast mødetid og -sted for at komme af sted. For selv om løb dybest set bare kræver et par ordentlige løbesko, så kræver det disciplin at komme i gang, når det er er mørkt det meste af døgnet, koldt og klamt.

Træningsprojektet er et samarbejde mellem løbeklubberne Fjordager IF og OGF, løbeorganisationerne Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon samt Fyens Stiftstidende, og mandag den 2. januar klokken 18 er der informationsmøde i aulaen på Hunderupskolen.

Den første træningsaften, hvor deltagerne skal komme i træningstøj, er først mandag den 9. januar, men det forhindrer ingen i at tyvstarte, hvis man skulle have lyst til det.

Træningen foregår i grupper med forskelligt tempo og distance. Der vil være rutinerede tempoholdere, som hjælper alle sikkert rundt på træningsturene, og så er der altid et æble, når man kommer tilbage til Hunderupskolen efter aftenens tur. Også en refleksvest for at blive set i den mørke tid bliver delt ud til deltagerne.

Men det er ikke kun løn og træning altsammen, for hen over sæsonen vil der være foredrag om kost og ernæring, skader og skadesforebyggelse, og så er der mulighed for at få målt ens fedtprocent og BMI, så man kan følge med i, om ens vægt og fedt går den rigtige eller forkerte vej.

Løb med Avisen

Løb med Avisen har hjulpet mange fynboer i gang med løbetræning på den rigtige måde.Over 9910 har været tilmeldt projektet gennem de 12 sæsoner, træningsprojektet hidtil har kørt udafbrudt siden starten i 2005.

Det koster 125 kroner at deltage, og for de penge får du:

Løbetræning med rådgivning.

Systematisk løbetræning i syv forskellige tempi.

Træningsprogram.

Gratis løbetest og rabat ved Løbexperten.

Refleksvest.

Tre foredrag om løb, kost m.m.

Æble efter hver træning.

Tilbud om kvalitetsløbetøj til meget fordelagtige priser.

Nye løbekammerater.

Mulighed for at få målt dit BMI og din fedtprocent.

Der er informationsmøde mandag 2. januar 2017 klokken 18.00 på Skoletorvet på Hunderupskolen.

Annonce

Yderligere hjælp

Løb med Avisen har også indgået et samarbejde med Multirunner, som tilbyder yderligere hjælp med træningen på lang sigt. Ole Stougaard, som står bag Multirunner og selv har dyrket triatlon på professionelt niveau og nu hjælper andre som coach, vil komme og fortælle om de muligheder, hans system tilbyder deltagerne.

Der er også indgået samarbejde med de forskellige løbeshops, som tilbyder hjælp med udstyr og de rigtige løbesko.

Derfor er Løb med Avisen både for dem, der vil i bedre form, og dem, som måske har en ambition om at løbe en god tid på 5 kilometer, 10 kilometer eller ligefrem en halvmaraton. Hen over foråret er der nemlig en række klassiske motionsløb i Odense, som deltagerne kan være med i og for alvor prøve sig selv af.

Deltagelse i Løb med Avisen er ikke helt gratis. Det koster 125 kroner, og man kan tilmelde sig på www.løbmedavisen.dk, hvor man også kan læse mere om de praktiske detaljer.

Over 10.000 deltagere har indtil nu været med i de hidtidige sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce