Annonce
Odense

Løb med Avisen: 26,5 gange rundt om jorden

Det er løb, det handler om for dem, der er med i Løb med Avisen. Sidste frist for at være med i år er på tirsdag. Her er det deltagere fra tidligere år parat til at skulle ud i kulden. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Tilmelding skal ske senest på tirsdag, hvis du vil i gang med at træne. Det er 13. gang, Løb med Avisen finder sted i Odense.

Annonce

Odense: Er du endnu ikke tilmeldt træningsprojektet Løb med Avisen, så er det ved at være sidste chance.

Tilmelding til dette års træningsprojekt skal nemlig ske senest på tirsdag den 28. februar, hvis man vil i gang med at løbetræne og selv har svært ved at komme i gang.

Hver mandag står 500 deltagere klar til fællestræning på skoletorvet på Hunderupskolen i Odense til at løbe sammen med dig.

Løb med Avisen er i gang med sæson nummer 13 og har i denne sæson rundet deltager nummer 10.400. De har tilsammen løbet ikke mindre end 1.057.600 kilometer. Det svarer til 26,5 gange rundt om jorden.

De 10.400 personer, der gennem årene har deltaget i træningsprojektet, har fået over 220.000 timers motion i de 22 uger, projektet varer hver sæson - alene ved fællestræningen. Læg hertil de mange timer, som deltagerne desuden bruger for at følge træningsprogrammerne.

Torben Simonsen, som står i spidsen for Løb med Avisen og er løbsdirektør i H.C. Andersen Marathon, vil gerne kalde det for Fyns største sundhedsprojekt, der gennemføres med stor hjælp af cirka 65 frivillige, der mandag efter mandag står klar til at løbe med de mange fremmødte til træningen.

Løb med Avisen arrangeres af Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon i samarbejde med OGF, Fjordager IF og Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce