Annonce
Odense

Løb med Avisen: 26,5 gange rundt om jorden

Det er løb, det handler om for dem, der er med i Løb med Avisen. Sidste frist for at være med i år er på tirsdag. Her er det deltagere fra tidligere år parat til at skulle ud i kulden. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Tilmelding skal ske senest på tirsdag, hvis du vil i gang med at træne. Det er 13. gang, Løb med Avisen finder sted i Odense.

Odense: Er du endnu ikke tilmeldt træningsprojektet Løb med Avisen, så er det ved at være sidste chance.

Tilmelding til dette års træningsprojekt skal nemlig ske senest på tirsdag den 28. februar, hvis man vil i gang med at løbetræne og selv har svært ved at komme i gang.

Hver mandag står 500 deltagere klar til fællestræning på skoletorvet på Hunderupskolen i Odense til at løbe sammen med dig.

Løb med Avisen er i gang med sæson nummer 13 og har i denne sæson rundet deltager nummer 10.400. De har tilsammen løbet ikke mindre end 1.057.600 kilometer. Det svarer til 26,5 gange rundt om jorden.

De 10.400 personer, der gennem årene har deltaget i træningsprojektet, har fået over 220.000 timers motion i de 22 uger, projektet varer hver sæson - alene ved fællestræningen. Læg hertil de mange timer, som deltagerne desuden bruger for at følge træningsprogrammerne.

Torben Simonsen, som står i spidsen for Løb med Avisen og er løbsdirektør i H.C. Andersen Marathon, vil gerne kalde det for Fyns største sundhedsprojekt, der gennemføres med stor hjælp af cirka 65 frivillige, der mandag efter mandag står klar til at løbe med de mange fremmødte til træningen.

Løb med Avisen arrangeres af Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon i samarbejde med OGF, Fjordager IF og Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce