Annonce
Middelfart

Løb for Knæk Cancer i Nørre Aaby: - Hvem er ikke berørt af kræft efterhånden?

Løbeklubben Vi Løber Sammen løber for til fordel for Knæk Cancer indsamlingen i uge 43. Foto: VLS.
Annonce

Nørre Aaby: Årets Knæk Cancer show er lige rundt om hjørnet. Derfor er 66 mennesker fra Nørre Aaby trukket i løbeskoene for at gøre en forskel for kræftforskningen og kræftramte mennesker.

- Hvem er ikke berørt af kræft på den ene eller anden måde efterhånden? Så vi synes, det er virkeligt relevant og vigtigt at støtte, siger Heidi Hindsgaul Ørom, som er formand for løbeklubben.

Gruppen på de 65 mennesker kalder sig for Vi Løber Sammen (VLS) Vestfyn og løber hver tirsdag, torsdag og søndag. Helt specielt for næste uge løber VLS med opbakning fra to sponsorer tirsdag og torsdag - nemlig SuperBrugsen Nørre Aaby, som giver 1 kroner per tilbagelagt kilometer per løber, og Davidsen Trælast, som giver kaffe og vand.

Yderligere har Vi Løber Sammen Vestfyn også besluttet, at løberne kan donere et beløb, som samlet vil blive sendt ubeskåret til Knæk Cancer.

Selvom man ikke er en fast del af løbeklubben til hverdag, kan man tirsdag og torsdag slutte sig til VLS for at samle ind til Knæk Cancer. Løbeklubben mødes foran Vestfynshallen på Idrætsvej i Nørre Aaby klokken 17:30 tirsdag og torsdag. Efter gruppen har løbet, så hygges der med kaffe, vand og hjemmebagt kage.

- Der er rigeligt med kaffe og kage, så folk kan bare komme forbi og løbe med, hvis de har lyst, fortæller Heidi Hindsgaul Ørom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce