Annonce
Odense

Løb en tur i Vollsmose

Næsten 600 er i år tilmeldt Moserunden, som finder sted tirsdag fra klokken 18.30. Her er det fra samme løb sidste år. Foto: HCA-Marathon
  • For fjerde gang finder motionsløbet Moserunden sted tirsdag aften

Odense: Vollsmose er meget andet end uro, ballade, trusler og stenkast, for området har en rig natur, skønne stier og også sit eget motionsløb.

Og netop motionsløbet Moserunden finder sted tirsdag aften for fjerde gang, og med flere deltagere end tidligere.

- Vollsmose er et spændende område, som man ikke umiddelbart ser, når man kører forbi firkanten. Inde i området er der fantastiske grønne områder med adgang til stinet og små søer og aktivitetspladser, og vi håber, at rigtig mange fynboer har lyst til at se området og deltage i arrangementet, siger løbsleder Torben Simonsen, H.C. Andersen Marathon.

Årets arrangement holder flyttedag, så der nu er start og mål ved Mulernes Legatskole.

De tre første år var der start og mål ved H.C. Andersen Skolen, men nu stiller Mulernes Legatskole med et meget stort antal deltagere, og derfor er start og mål flyttet.

Annonce

Gymnasium støtter løbet

Området omkring Mulernes Legatskole vil vrimle med førsteårs elever fra skolen. Bag initiativet om deltagelse i arrangementet på Mulernes Legatskole står uddannelsesleder Margit Nielsen og skolens rektor Torben Jakobsen.

- Skolens holdning er, at det forpligter at være en del af Vollsmose, og vi vil gerne vise, at vi er stolte af at være en del af bydelen. Det kan vi blandt andet gøre ved at understøtte et lokalt initiativ som Moserunden, siger skolens rektor.

Langt de fleste af eleverne er ikke lokale, men kommer fra hele Odense, Kerteminde eller Nordfyn, og løbet er en god anledning til at introducere dem til Vollsmose.

Også Rågelund Efterskole og Broby Sportsefterskole stiller med store grupper af elever i arrangementet.

Annonce

Løb for hele familien

Målgruppen for løbet er hele familien, da der er tre distancer at vælge imellem. 2,2 kilometer børneløb for børn i alderen 5 til 14 år. Når målstregen passeres vil alle børn få udleveret en medalje. Børneløbet starter klokken 18.30.

10 kilometerruten har start klokken 19.00, og 5 kilometerruten klokken 19.05.

Ud over løbeturen er der forskellige boder med sandwich, kaffe, kage m.m., og også det musikalske er der tænkt på, da der er musik såvel før som efter løbet.

Eftertilmelding kan ske på løbsdagen på Mulernes Legatskole fra klokken 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Annonce