Annonce
Odense

Løb en tur gennem Vollsmose i Moserunden

Moserunden har start og mål ved Mulernes Legatskole, og i år er der foreløbigt tilmeldt 625 løbere. Foto: HCA-Marathon

Over 600 har tilmeldt sig Moserunden tirsdag aften, og det er femte gang, løbet arrangeres med udgangspunkt fra Mulernes Legatskole.

Når flere end 600 løbere tirsdag aften sendes af sted i motionsløbet Moserunden venter der dem en tur rundt i Vollsmose og de grønne områder omkring Odense Å.

Det er femte gang, H.C. Andersen Marathon arrangeres Moserunden, og igen i år sker det i tæt samarbejde med Mulernes Legatskole.

Mange af deltagerne kommer da også fra gymnasiet, ligesom der er deltagere fra folkeskolerne i området. Men både børn og voksne er velkomne til familieløbet.

Det er også fra Mulernes Legatskole, at der er start og mål på de tre ruter, som deltagerne kan stille op i. Børneløbet på 2,2 kilometer har start klokken 18.30, mens både 5 og 10 kilometer skal af sted klokken 19.

Dem korte rute på fem kilometer går rundt i det grønne område mellem Vollsmose Allé og Ejbygade, mens den lange rute blandt andet går langs Odense Å.

Har man endnu ikke tilmeldt sig og har man lyst til en smuk sensommertur i løbeskoene kan man stadig nå at eftertilmelde sig. Det sker også på Mulernes Legatskole, hvor der både er omklædning, bad og boder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Annonce