Annonce
Bagsiden

Læsertip: Sådan stabler du en snelygte

Indsendt af Ivar Knoth, Ringe
Annonce

Kunstsne: - Her er et billede af vores snelygte, som er inspireret af en af vore naboer, skriver Ivar Knoth, Ringe, og forklarer, hvordan den laves:

- Cirka 100 hårdt sammenpressede snebolde stables i ringe oven på hinanden efter igloprincippet - lidt som en kransekage. Indeni placeres et eller flere led-stearinlys med fjernbetjening. Tre styk kan købes for omkring 120 kroner. Når snelygten er færdig, kan den forstærkes ved, at der sprayes vand på samlingerne mellem sneboldene. Det virker som lim - i hvert fald i frostvejr.

Tak til bagsidelæser Knoth for dette haveprojekt, som der er rig mulighed for selv at kaste sig over i en tid med corona og kuldegrader.

Annonce

Ufoer i vinterhaven

Og nu vi er ude i vinterhaven, bringer vi en stille undren fra Ketty Andersen, som bor i Odense. Hun skriver:

Indsendt af Ketty Andersen, Odense

- Hver morgen vågner vi op til to nye ufo-fænomener i haven. Nu efter fire dage med sne har vi otte huller i sneen. Er det mon to ufoer, der spøger, eller et andet mystisk naturfænomen?

Mon ikke der blandt Bagsidens ret vidende læsere findes en enkelt eller to, der ved, hvorfor Ketty Andersens have får to nye smeltehuller hver morgen? Mail til Bagsiden@fyens.dk.

Det gælder også eventuelle rumrejsende, der måtte læse med, og som vil bringe en undskyldning for de skader, deres landingsstel har forvoldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce