Annonce
Nordfyn

Læserhenvendelser blev til et velbesøgt læserarrangement: Du kan også stille spørgsmål

Tina Nielsen (stående bagerst) havde sammen med Lorentz Galsgaard taget turen fra Vissenbjerg til Otterup for at stille spørgsmål til udvidelsen af HCA Airport. Foto: Dorthe Wolff
Det var på baggrund af flere læserhenvendelser, at avisen mandag aften holdt informations- og dialogmøde om udvidelsen af HCA Airport. Du kan også komme med forslag til, hvilke emner, avisen skal tage op.
Annonce

Otterup: Hen over sommeren fik vi på Fyens Stiftstidende flere henvendelser fra læsere, som ønskede at få kastet lys over den mulige udvidelse af HCA Airport, som der netop nu er et høringsforslag ude omkring.

Heriblandt fra Lorentz Galsgaard og Tina Nielsen, der havde henvendt sig til avisen, fordi de mente, at man med høringssvaret "misbruger folks fravær i sommerferien, hvor folk har tankerne alle andre steder og ikke følger så meget med".

De to bor på en højderyg ved Vissenbjerg, hvor de oplever, at flyene flyver virkelig langt nede på vejen til Beldringe, og flere søndag morgener er de blevet vækket af flystøj klokken halv seks om morgenen. Af den grund havde de et ønske om, at avisen hjalp med at informere befolkningen og belyse emnet.

Også Anne Kruse henvendte sig til avisen, fordi hun som nylig ejer af et hus i Lunde er interesseret i betydningen af en lufthavnsudvidelse for det område, hun har bosat sig i. Og det var i samarbejde med netop Anne Kruse, at Fyens Stiftstidende arrangerede Café Stiften om udvidelsen af lufthavnen mandag aften i Otterup og på den måde tog emnet op til debat under et velbesøgt arrangement.


Vi vil nemlig gerne vide, hvad du gerne vil vide.


Anne Kruse tog kontakt til os via vores side www.spoergredaktionen.fyens.dk/nordfyn, og brænder du inde med spørgsmål til et emne, tager vi også gerne imod din henvendelse. Det kan du gøre via linket ovenfor, hvor du også kan se, hvilke andre spørgsmål, vi allerede har besvaret, eller du kan gøre det via boksen Spørg redaktionen nedenfor.

Vi vil nemlig gerne vide, hvad du gerne vil vide. På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om, og når vi på den måde løfter i flok, tror vi på, at vi kan lave bedre og mere vedkommende journalistik for dig som læser.

Ingen spørgsmål er for store og ingen for små, men jo mere konkret, jo bedre, og så kan det være, at det er dit spørgsmål, vi tager op i avisen næste gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce