Annonce
Middelfart

Læsere glæder sig over udsigt til færre regler på ældreområdet: - Lyt nu til jeres medarbejdere på gulvet

Læserne er generelt glade for, at regeringen vil fritage Middelfart Kommune for regler på ældreområdet. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
På avisens Facebook-side møder regeringens forslag om at fritage Middelfart Kommunes ældrepleje for flest mulige nationale regler en del opbakning.
Annonce

Nordvestfyn: Tirsdag fortalte avisen første gang om, at regeringen vil sætte Middelfart Kommune fri af nationale regler på ældreområdet i en ny forsøgsordning. Det kan blandt andet betyde, at medarbejderne i de forskellige afdelinger ikke vil skulle dokumentere nær så meget som hidtil. Nyheden har givet en del debat på avisens Facebook-side Vores Middelfart, hvor den primært har udløst positive reaktioner. Flere peger dog på, at det er vigtigt, at ansatte på gulvet får en stor medbestemmelse.

Annonce

Ulla Erdmann:

Selvfølgelig skal der være dokumentation, men der er problemer i systemerne, da dokumentationen skal skrives så mange forskellige steder, og det kan være et problem, hvis man skal finde noget specielt i systemet og skal lede mange steder for at finde lige netop det, man skal bruge. Det tager alt for meget tid fra brugerne.

Annonce

Hanne Rørth:

- Det bliver superspændende.

Annonce

Britta Petersen:

- Det lyder godt, hvis det administreres rigtigt og ikke til egen fordel.

Annonce

Nell Fruerlund:

- Jeg håber, der vil blive stort fokus på den stramme/hårde visitation for gamle, der ønsker at komme på plejehjem. Der er ikke ventetid, men fakta er, at man skal være så dårlig for at komme i betragtning. Dokumentation - der vil og skal være noget, da det er et vigtigt redskab for de forskellige vagtlag. Spændende, hvad det ender op i.

Annonce

Linette Kristensen:

- Det er da en rigtig god idé, men husk at tage det personale med på råd, der er tættest på borgeren. Det er dem, der ved, hvad der skal til. I stedet for at trække ting ned over hovederne på dem og sige, at de bare skal tage ja-hatten på.

Annonce

Kasper Philbert:

- Frikommune-projektet kan udfordre det opdelte Danmark, hvor dygtige folk rykker mod de små postnumre for at få tid og plads til deres progressive faglighed. Lader borgmesteren autonomien komme til live, kan han reelt udfordre Løkkes reform fra ‘07. Jeg er begejstret.

Annonce

Mette Kalund Rahbek Eriksen:

- Det kan kun blive godt - både for de ansatte og for borgerne.

Liselotte Lorentzen:

- Lyt nu til jeres medarbejdere på gulvet. Lad nu ikke alle de mellemledere i Middelfart Kommune sætte dagsordenen. Lad nu de gode folk få ejerskabet tilbage. Det er dem, der gerne vil hjælpe de ældre igennem alderdommen på værdig vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce