Annonce
Debat

Læserdebat: Det kører bare - forbi Nyborg

Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Læserdebat: Hvor er det godt, at regeringen vil støjdæmpe fire kilometer motorvej ved Odense, nye støjvolde mv. Samme trafik rammer som bekendt Nyborg. Her må vi til gengæld nøjes med at glæde os på odenseanernes og københavnernes vegne.

Der er jo fast tradition for, at den til enhver tid siddende trafikminister kommer på besøg i Nyborg, står lidt og kigger på motorvejen sammen med borgmesteren, udtaler forståelse - og kører hjem igen. Fra den side kan intet forventes.

Til gengæld kunne de fynske folkevalgte på Christiansborg måske forventes at skrue bissen på - måske på initiativ af byens borgmester? Det kuldsejlede slotsprojekt kunne samle en hel hær af kampivrige folkevalgte - hvad med motorvejshelvedet, der betyder nok så meget for Nyborgs sagesløse borgere? Betyder fortiden mere for de folkevalgte end nutiden?

Man forstår, at statsvejene skal belægges med “klimavenlig belægning”. Hvad med miljøvenlig belægning? Hvad med fartnedsættelse gennem Nyborg? Hvad med en moderne støjmur som den i Odense?

Kom nu Muhs og Co. Har vi givet op?

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce