Annonce
Assens

Læserbrev: Trafikkaos ved genbrugsplads

Trafikkaos ved genbrugspladsen på Torø Huse Vej kl. 9.55. Foto: Palle Isaksen
Annonce

Håndværkere og andre, som skal ad Torø Huse Vej: Vent til efter kl. 10, hvor genbrugspladsen åbner.

Så undgår I, at I skal liste jer forbi 10-15 biler med trailer, som holder i kø til genbrugspladsen før åbning.

Selvfølgelig har I som håndværkere ikke tid til at holde der i 5-10 minutter og derfor må liste forbi. Hvem skulle betale for den spildtid? Mester? Kunden?

Skal man guide en gruppe børn på cykel den vej, anbefales det at undgå at passere genbrugspladsen mellem kl. 9.45 og kl. 10.15. Det er helt uoverskueligt at passere rækken af biler og trailere i kø. Man kan jo ikke se, om der kommer modkørende.

En mulighed var måske, at genbrugspladsen ændrer åbningstiden til kl. 10.10. Så vil deres travle besøgende begynde at holde i kø kl. 10 i stedet for 9.50. Hvis man så uofficielt åbner 10 minutter før officiel åbningstid – dvs. kl. 10 – ja, så passer det med at køen undgås.

Det utopiske er, at de besøgende venter med at komme til kl. 10.10. Så undgås kø-problemet og de farlige trafiksituationer. Havearbejdet skal jo passes. Det er også rart at køre hjemmefra i god tid og blive en af de første, som får læsset af. Hellere holde i kø i 10 minutter end at sidde hjemme og vente med en kop kaffe!

Jeg ved da godt, at det er et midlertidigt problem. Når/hvis kommunen får flyttet indkørslen til genbrugspladsen er problemet jo løst. Så er gående og cyklister på den snoede og bakkede strækning ind til Søndre Ringvej ikke i farezonen som nu, hvor trailerfolket og lastbiler også skal være der.

Husk at køre samme vej hjem, som I kom. Så kan I samle det løse affald op, som hvirvlede af traileren undervejs.

God sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekspert: Der ruller hoveder i Barcelona

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Annonce