Annonce
Sydfyn

Læserbrev om flygtninge: Der er intet middel mod tunnelsyn

Jan Achton Simonsen, Marstal. Foto: Privat
Annonce

Som det de seneste dage er fremgået af debatspalterne i avisen har blandt andet Enhedslistens repræsentant her på Ærø, Alex Suszkiewicz, den 11. september og folketingsmedlem, Rosa Lund, og medlem af Europa Parlamentet, Nikolaj Villumsen, den 14. september afsendt læserbreve, der opfordrer Danmark til at modtage børn og familier fra den nedbrændte lejr Moria på den græske ø Lesbos.

Det virker også vældig sympatisk. Vi har jo råd til det og så videre. Men hvorfor dog nøjes med nogle få hundrede "rejsende" af dem, som har haft mulighed for at betale forbrydersyndikater (menneskesmuglere) for at komme først i køen til Europa?

Der er jo dog mindst 70 millioner andre på verdensplan, som kunne drømme om det samme.


Derfor absolut ikke flere "rejsende" til landet end dem vi "slås" med nu!

Jan Achton Simonsen, Marstal


Jeg er så egoistisk og dum, at jeg tillader mig at se Danmark som et, for mine børnebørn, rimeligt velfærdssamfund.

Det kniber slemt allerede, hvilket blandt andet skyldes de politiske drømmere eller fantaster, som i 1983 rev døren af hængslerne til Danmark med vedtagelsen af "verdens mest liberale udlændingelov".

Derfor absolut ikke flere "rejsende" til landet end dem vi "slås" med nu!

Jeg er helt klar over, at det, jeg giver udtryk for over for de nævnte og andre "fløjlsmaver", er "spildte guds ord på balle-lars".

Der er intet middel mod tunnelsyn, faktaresistens og ideologi, hvorfor jeg har det med ovennævnte, som jeg har det med mannagrød. Jeg kan ikke fordrage mannagrød!

Tak for ordet, og lad os håbe på, at "Gud bevarer Danmark", for store dele af befolkningen og politikerne er ikke indstillet på det.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce