Annonce
Sydfyn

Læserbrev: Lad os hjælpe børnene i Moria, men ikke ved at slæbe dem til Danmark

Jan Achton Simonsen, Marstal
Annonce

Læserbrev: Svar på Alex Suszkiewicz læserbrev "Lad os hjælpe børnene i Moria".

Ja, lad os hjælpe børnene, men ikke ved at slæbe dem til Danmark.

Det er jo et fantastisk billede fra Sønderborg, hvor repræsentanter fra de partier, som i særklasse siden 1983 har stået for importen af "berigelsen" fra "de varme - hovedsagligt - muslimske lande" lufter et banner fra mellemfolkeligt samvirke. En af de mange organisationer, der lever godt af offentlige midler:

Oplysning fra deres hjemmeside 2018: Offentlige midler 151 millioner kroner. Donationer og indsamlinger 22 millioner. Indtægtsdækkende aktiviteter 67 millioner. Øvrige indtægter 10 millioner.


Det er i øvrigt sært, at korttidshukommelsen er så hårdt ramt, at følgerne af året 2015 er væk.

Jan Achton Simonsen


Jeg kan selvfølgelig også nemt få øje på, at der ved eventuelt modtagelse af børnene er mere arbejde samt indflydelse til "behandler Danmark". Sporene skræmmer!

Det er i øvrigt sært, at korttidshukommelsen er så hårdt ramt, at følgerne af året 2015 er væk. Det var for en gangs skyld opløftende at se Kaare Dybvad fra Socialdemokratiet på TV argumentere mod en modtagelse af børnene.

Noget tyder på, at deres korttidshukommelse ikke har taget skade. Det kan jo også være, at man efterhånden kan se, at der snart ikke er flere penge på pengetræet.

Slutteligt vil jeg sige, at det er rart at vide, hvor vi har hinanden. Så derfor glæder jeg mig over, at vi endnu har ytringsfrihed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce