Annonce
Sydfyn

Læserbrev: Klummerne befinder sig på et så lavt lødigt niveau

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: Erik Jørs har 13. januar et læserbrev i avisen som svar på Bent Juul Sørensens naturklumme fra den 12. januar.

Der skal herfra lyde en stor tak til Erik – sjældent har jeg været så enig med nogen.

Jeg har hidtil undladt at kommentere på Bent Juul Sørensens naturklummer m.m., da de befinder sig på et så lavt lødigt niveau, at stort set alle mennesker må kunne gennemskue dem.


Jeg går naturligvis ind for ytringsfrihed, men som med alt andet må det da være frihed under ansvar?

Ulla Friborg


Hver gang Bent Juul Sørensen ytrer sig, spekulerer jeg på, hvor i alverden han dog har alle sine hovedrystende påstande fra. Er det nogen, som han selv digter? Jeg kan godt forstå, at de stort set altid er udokumenterede, for der kan da umuligt findes holdbar videnskabelig dokumentation for hans hovedløse påstande. Det vil klæde Bent Juul Sørensen fremover at dokumentere sine påstande, for det er da uholdbart, at han gang på gang kan fremsætte påstande om landbrugets fortræffeligheder, når det kommer til miljø og CO2-udledning. At avisen bruger ham til at skrive naturklummer er da at sætte ræven til at vogte får.

Jeg går naturligvis ind for ytringsfrihed, men som med alt andet må det da være frihed under ansvar?

Hvordan kan FAA tillade, at han, den ene gang efter den anden fremkommer med usandhed på usandhed?

Kære Ulla.

Da vi tidligere på året satte holdet for naturklummeskribenterne, var det med henblik på, at der kom forskellige syn på naturen. Skribenterne har under klummeformatet frihed til at skrive, hvad der ligger dem på sinde, selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser. De har forskellige informationskilder samt indgangsvinkler til emnet.

Mvh.

Linea Andersen, lokalredaktør, Ærø

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce