Annonce
Assens

Læserbrev: Kærlig og værdig pleje i Assens Kommune

Jimmy Steen Eriksen vil gerne have fokus på det dygtige plejepersonale, der er i Assens Kommune. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Trist, rystet og ked af det, når man ser de afslørende optagelser af dagligdagen for Else og Niels, som er beboere på danske plejehjem (TV2-dokumentaren "Plejehjemmene bag facaden", red.).

Men det fremgår også af optagelsen, at på de samme plejehjem er der flere fra personalet, der viser kærlig omsorg og respekt for Else og Niels, sådan som det bør være, når vi bliver gamle og har brug for pleje.

Så hvad er disse afsløringer så et tegn på; mangel på ressourcer efter besparelser, har de for travlt, og er der mangel på uddannelse?

Eller er det enkelte ansatte, der mangler empati og omsorg for andre end dem selv, som kommer til udtryk i deres arbejdsdag?

Nogen, der frygter, at samme tilfælde er i Assens og deraf også stiller spørgsmålstegn ved, og der ønskes mere kontrol og flere ressourcer.

Jeg hæfter mig ved, at der er mange plejere, der viser stor omsorg og empati. Dem kunne jeg godt ønske blev synliggjort, således vi kan vise, at vores ældre og syge generelt har en værdig hverdag med en værdig omsorg og pleje.

De ansatte plejere med rette empati og omsorg for deres medmennesker kan vise vejen for alle kollegaer, så de forstår, hvor vigtig deres rolle er for en værdig hverdag på vores plejehjem.

Så tak til alle plejeansatte i Assens Kommune, der med omsorg og empati hver dag sikrer en kærlig og værdig pleje af vores ældre i Assens. Gå forrest og vis vejen blandt kollegaer, og italesæt det, når kollegaer er på afveje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekspert: Der ruller hoveder i Barcelona

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Annonce