Annonce
Sydfyn

Læserbrev: Kære politikere – nu må I stoppe!

Torsdag 14. januar var Ærøs kommunalbestyrelsesmedlemmer til orienteringsmøde om en mulig ny dagligvareforretning på havnen i Marstal. Skitsen ser således ud.
Annonce

Læserbrev: Der sker godt nok meget på vores ø, som der er grund til at være utilfreds med i øjeblikket.

Hvad er det nu for en syg ide, at vi skal have en discount forretning mere? Jeg er så enig med Ærø Plus og Jens Weiss i, at det er en meget, meget dårlig ide.


Men jeg vil gerne tilføje en helt anden synsvinkel – og det er havnemiljøet. Det ville i høj grad pynte, hvis de to bygninger på hjørnet blev revet ned, og i stedet for et stort flisebelagt indkøbsområde med parkeringspladser og andet kunne jeg forestille mig et grønt område med træer, buske og blomster.

Merete Nyholm


Jeg har ikke forudsætninger for at sætte mig ind i Jens Weiss’ regnestykker. Men umiddelbart ser de ikke helt tossede ud. (Du glemte bageren, Jens!)

Men jeg vil gerne tilføje en helt anden synsvinkel – og det er havnemiljøet. Det ville i høj grad pynte, hvis de to bygninger på hjørnet blev revet ned, og i stedet for et stort flisebelagt indkøbsområde med parkeringspladser og andet kunne jeg forestille mig et grønt område med træer, buske og blomster. Det har været fint med den nye færge - det har givet liv - men at ankomme til søfartsbyen Marstal og blive mødt af en sharwarma bar og en pølsevogn er slemt nok, men det gør det ikke bedre, at der også kunne komme til at ligge en Lidl, Rema eller andet.

Og hvis det også handler om at give lettere indkøbsmuligheder for sejlerne, så er der ikke mange meter mere for sejlerne op til Brugsen, og Havnekiosken kunne måske i et samarbejde med Brugsen “opgraderes” til at betjene sejlerne for eksempel med brød og andet.

Vi må sandelig håbe, at kommunen ikke allerede har sagt ja til projektet!

Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce