Annonce
Sydfyn

Læserbrev: Hov, hvad med lokalplanen?

Torsdag 14. januar var Ærøs kommunalbestyrelsesmedlemmer til orienteringsmøde om en mulig ny dagligvareforretning på havnen i Marstal. Skitsen ser således ud.
Annonce

Læserbrev: Uden overhovedet at tage stilling for/imod flere dagligvarebutikker, så blev vi chokerede, da det helt igennem malplaceret materialevalg og fejlslagne arkitektur i det skitserede butiksbyggeri blev afsløret. Ja, det ville måske passe pænt ind i et industrikvarter, men rammer hverken stil, tradition eller ånd i Marstal Havns unikke miljø.


Heldigvis er lokalplanen for havnen nemt tilgængelig på kommunens hjemmeside, og efter at have læst den, kunne vi ånde lettet op - troede vi da.

Marie Kreuter og Ole Jensen


Var det virkelig meningen, at havnefronten skulle ødelægges så grundigt, og at vores kommune slet ikke havde lært af fejlene fra andre havne?

Heldigvis er lokalplanen for havnen nemt tilgængelig på kommunens hjemmeside, og efter at have læst den, kunne vi ånde lettet op - troede vi da, for allerede i FAA 15. januar udtaler vores borgmester nok så frejdigt: “Så skal der laves ny lokalplan”.

Undskyld, men hvorfor i alverden har vi så overhovedet lokalplaner? Disse er normalt ikke til den mindste diskussion, om det så blot er et plankeværk, som den almindelige borger vil opføre eller, som man kan læse i FAA 16. januar, hvis det er en eksisterende dagligvarebutik, der ønsker at flytte til større lokaler på havnen.

Men for en storaktør er hovedparten af kommunalbestyrelsen åbenbart villig til at smide sig fladt ned på ryggen og sælge ud af vores fælles kulturarv til fordel for billige tyske dåsetomater?

Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce