Annonce
Sydfyn

Læserbrev: Discountvarebutik i Marstal eller ej

Torsdag 14. januar var Ærøs kommunalbestyrelsesmedlemmer til orienteringsmøde om en mulig ny dagligvareforretning på havnen i Marstal. Skitsen ser således ud.
Annonce

Læserbrev: Et så vigtigt emne er alt for betydningsfuldt til kun at blive afgjort af politikere. Fuldstændig ligesom solcelle-parken i Thorup.

Og modstand lønner sig, når man kæmper hårdt nok, fuldstændig som nogen få gjorde i Thorup. Desværre går flertallet af kommunalbestyrelsen ind for et supermarked, fordi det er sundt med konkurrence. Det er det allerdårligste argument, når det drejer sig om en dagligvarebutik. Vi skal allesammen handle de samme varer, og vi har allerede optimale handlemuligheder her på øen.


Jeg forslår, at man laver en simpel folkeforespørgsel, før man gør noget som helst andet.

Metha Feddersen


Mon ikke politikerne burde stikke en finger i vejret og vejre, hvor folkestemningen er? Jeg forslår, at man laver en simpel folkeforespørgsel, før man gør noget som helst andet. Det kan ske via Facebook, mails, almindelige breve eller sms. Så får vores folkevalgte et godt grundlag at arbejde videre med.

Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce