Annonce
Livsstil

Læserarrangement: Besøg haveskribentens have

Haven ligger bag huset og er omgivet af marker og skov. Læserne får adgang til haven i et par timer, hvor Birgitte Hasholt vil vise rundt og svare på spørgsmål som her ved et tidligere arrangement. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Magasinet Boligs haveskribent, Birgitte Hasholt, åbner om en lille uges tid sin have ved skovbrynet i Krarup eksklusivt for Fyens Stiftstidendes og Fyns Amts Avis' fuldtbetalende abonnenter.

Annonce

På torsdag, 6. september, åbner Magasinet Boligs faste haveskribent sin have eksklusivt for trofaste læsere af Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis. Det sker klokken 18.30-20.30 som et af Café Stiftens og Debatteriets populære læserarrangementer.

Men der er kun plads til 50 deltagere, som til gengæld får mulighed for at høre Birgitte Hasholt fortælle om sin have, som hun har dyrket i 21 år. Hun er selvforsynende i flere måneder om året, ikke mindst takket være sit gede- og hønsehold, som også sætter præg på den smukke have.Birgitte Hasholt viser rundt i sin have med staudebede, drivhus og køkkenhave. Haven har også mange interessante krydderurter og lægeplanter. Et område i haven er arkitekttegnet og anlagt som en afstressende sanse- og terapihave, og et højbed er smukt og praktisk. Birgitte Hasholt har også en hønsegård og et lille andehold, der bekæmper dræbersnegle.

Ud over at Birgitte Hasholt viser rundt i sin have, er der også mulighed for at stille spørgsmål til hende og eventuelt få gode råd til at få det bedste ud af haven.Vær opmærksom på, at arrangementet er udendørs og gennemføres i alt slags vejr, men alle haveelskere ved, at det blot er et spørgsmål om den rette påklædning.

De 50 pladser tildeles efter først til mølle-princippet ved at ringe på 66111111 fra mandag klokken otte. Bemærk, at alle deltagere skal parkere oppe ved vejen på savværkets parkeringsplads og gå de få hundrede meter ned ad markvejen. Adressen er Hundstrupvej 36.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce