Annonce
Indland

Læremester bakker op om folketingskandidat: - Erhvervsuddannelser skal være et sted, hvor vi åbner døre

Vedligeholdelseschef ved Budweg i Odense, Kim Thomasen, i samtale med hans tidligere lærling Thomas Skriver Jensen, der er ny folketingskandidat for Socialdemokratiet i Odense Sydkredsen. Foto: Vibeke Volder
Under uddannelsen til industritekniker var folketingskandidat Thomas Skriver Jensen (S) i lære hos Budweg i det sydlige Odense. Her bakker man op om den unge politikers mærkesag.

Odense: - Thomas var en god lærling, og han var meget engageret. Også inden for den retning han er ved at gå nu. Jeg vil jo gerne have, at vi har nogle engagerede mennesker, og så må vi jo som arbejdsplads rumme det og give plads til det.

Det fortæller vedligeholdelseschef hos virksomheden Budweg i det sydlige Odense, Kim Thomasen, om hans tidligere lærling Thomas Skriver Jensen, som var i lære som industriteknikker, og som tidligere på året blev valgt som Socialdemokratiets folketingskandidat i valgkredsen Odense Syd.

Og netop det engagement Kim Thomasen beskriver, mener han også, at Thomas Skriver Jensen (S) kan bruge, hvis han bliver stemt ind i Folketinget.

Annonce

- Jeg er sikker på, at Thomas kan bruge sit engagement. Man kan virkelig mærke, at han brænder for det, og jeg er ikke i tvivl om, at han mener det 100 procent.

Erhvervsuddannelser på dagsordenen

En af Thomas Skriver Jensens (S) politiske mærkesager er, at åbne danskernes øjne for de muligheder det giver at tage en erhvervsuddannelse og mindske fordommene om det at være faglært.

En mærkesag, som Kim Thomasen også brænder for.

- Jeg er også meget interesseret i, at vi har unge mennesker, der kender til mere end én retning,  og at vi får talt positivt om erhvervsuddannelser. Jeg synes, at man i flere år har fokuseret på de gymnasiale uddannelser i stedet for at fokusere på at tale erhvervsuddannelserne op og vise, at de også kan åbne døre.


Jeg er sikker på, at Thomas kan bruge sit engagement. Man kan virkelig mærke, at han brænder for det, og jeg er ikke i tvivl om, at han mener det 100 procent.

Kim Thomasen, vedligeholdelseschef hos Budweg


Hvad tænker du om, at der måske kommer en fra jeres fag ind i Folketinget?

- Folketinget skal jo sammensættes af den brede befolkning, så hvis vi ikke har nogen med en erhvervsfaglig uddannelse i Folketinget, bliver vi meget fattige på det område. Når Thomas forhåbentlig kommer ind, håber jeg, at han kan råbe nogen op og få sat fokus på vores erhvervsuddannelser, siger Kim Thomasen og afslutter med budskabet:

- Erhvervsuddannelserne skal ikke bare være et sted, hvor vi placerer unge mennesker, der er trætte af at gå i skole. Det skal være et sted, hvor vi åbner døre.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Nyborg For abonnenter

Jubel i Frørup: Byråd vil holde hånden under de små skoler

Annonce