Annonce
Middelfart

Lær om balance og styrkede muskler: Kom til gå-workshop i Føns

Helle Wulff Hansen arbejder som terapeut i Føns og har inviteret Lisbeth Olesen til at komme og afholde gå-workshops i september. Privatfoto
4. september afholdes to gå-workshops, som Helle Wulff Hansen har stablet på benene på Broendegården i Føns.

Føns: Helle Wulff Hansen, der driver klinik med kraniosakralterapi og bevægelse fra Broendegården i Føns, står i september bag to nye gå-workshops.

Det er Lisbeth Olesen, bevægelsespædagog og vejleder, der afholder de to workshops, som henvender sig til personer, der har lyst til at lære at optimere deres gang.

Det gør hun udgangspunkt i Gotved-gymnastikken, som er baseret på vores medfødte, naturlige bevægelsesmønster. Samtidig giver hun vejledning og konkrete tips til at afbalancere kroppen, styrke muskulaturen og holdningen og aktivere naturlige bevægelsesenergier.

Annonce

De to workshops finder sted fredag 4. september på Broendegården og i skoven klokken 10-13 og klokken 16-16. Det koster 450 kroner at deltage, og der er maks ni deltagere per kursus.

Man bedes tage passende tøj og sko på alt efter vejret. Tilmelding sker til Helle Wulff Hansen på 26 21 36 38 eller hellewulffhansen@gmail.com.

Ønsker man en mere individuel vejledning, er der også mulighed for at booke en enetime med Lisbeth Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce