Annonce
Odense

Lær at tage ansvar for dit eget liv

Charlotte Lind ønsker at gøre folk gladere: Foto: Hasse Frimodt

Charlotte ønsker at hjælpe folk til at blive glade for livet

Annonce

Charlotte Lind har startet virksomheden Livsgefühl, hvor hun tilbyder samtaler og foredrag. Livsgefühl holder til på Svanevej 35.- Livsgefühl er for mennesker, som lever et mellemtilfreds liv, hvor de ikke er rigtig tilfredse med deres liv, sådan som det har udviklet sig. Jeg har selv oplevet det liv. Jeg havde egentlig et ganske ok job som kommunikationsmedarbejder, havde gode kollegaer og en god løn. Men der var bare ting i livet, der ikke var så gode, som de skulle være. Jeg var bare ikke rigtig glad, hvilket førte til, at jeg blev syg. Det førte i sidste ende til, at jeg blev fyret, og i dag kan jeg kun takke ham, der fyrede mig. Det fik mig til at åbne øjnene og kigge på det liv, jeg var endt i. Et liv, hvor den ene dag tog den anden, uden jeg var lykkelig. Jeg levede et liv, hvor jeg var mig selv utro. Jeg er heldigvis i dag vågnet op og har fundet ud af, hvad det er, jeg vil med livet, og hvad det er, der gør mig glad og lykkelig. Nu har jeg en virksomhed, hvor jeg ønsker at give andre mellemtilfredse mennesker muligheden for at stoppe op og finde ud af, hvad de ønsker i deres liv. Hos Livsgefühl handler det om at lave glade mennesker, siger Charlotte Lind.

Livsgefühl

Livsgefühl v/ Charlotte LindSvanevej 35

www.livsgefuhl.dk

Facebook: Livsgefühl

Annonce

Du skal turde

Charlotte tilbyder samtaler med kunderne. I disse samtaler er det vigtigt, at man er åben og ærlig, så man finder frem til, hvad det er, der gør kunden lykkelig. Charlotte hjælper folk med at finde ud af, hvem de er. Hun lærer også folk at turde sætte selv sig først, både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Annonce

Få gladere medarbejdere

- Vi skal turde at sige "Her er jeg" og "Jeg vil det her". Rigtig mange mennesker lever ikke det liv, de rent faktisk selv ønsker. De er blevet gode til at indordne sig under, hvad andre siger og mener, der er det rigtige for dem. For en virksomhed vil det betyde gladere medarbejdere, hvis medarbejderen lærer at sige fra overfor chefen eller kollegaer, der presser dem. Mange pressede mennesker ender med stress og sygemeldinger, som i længden koster firmaet mange penge. Jeg tilbyder at komme ud til virksomheder og holde foredrag om, hvad der skal til for at gøre folk gladere. Mange gange er det helt andre ting, der er vigtige end fitnessrum, frugtordning eller hjemmearbejdsplads. Man skal i stedet lære at sige fra og følge sin mavefornemmelse, siger Charlotte Lind.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce