Annonce
Assens

Lær at tackle hverdagen som pårørende

Annonce

Assens Kommune er en af 49 kommuner, som tilbyder særlig pårørendeindsats, lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

Hver anden danske kommune har takket ja til opstart og drift af borgerkurset "Lær at tackle hverdagen som pårørende". Assens Kommune starter et nyt kursus mandag 6. maj i Vissenbjerg.

Pårørende til langvarigt syge er tit under hårdt pres. Over tid rammes mange, der er tæt på en syg, af stress, ensomhed eller mistrivsel på grund af ekstra belastninger. Ved udgangen af 2017 aftalte satspuljeordførerne på ældreområdet at afsætte 15,8 millioner kr. til national implementering og drift af indsatsen "Lær at tackle hverdagen som pårørende". Nu har 49 ud af 98 af de danske kommuner takket ja til støtten, og Assens Kommune udbyder nu det tredje kursus.

- Jeg fandt ud af, at jeg ikke var den eneste, som gik og tumlede med nogle udfordringer. Og så lærte jeg meget af de andres erfaringer, lyder det fra en kursist på et tidligere hold.

Kurset for pårørende indeholder et kort undervisningsforløb, som består af syv mødegange à to og en halv time.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce