Annoncørbetalt indhold

KYST OG NATUR - DET FYNSKE GULD

www.kafoto.dk

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

KRAM ET TRÆ, HOP FRA Ø TIL Ø, OG SPRING I BØLGEN BLÅ. TRÆÆÆK VEJRET! FYN HAR 1.100 KILOMETER KYST, 90 ØER RUNDT OM FYN OG EN NATUR, DER FÅR ENHVER TIL AT TABE UNDERKÆBEN. VI DELER GERNE UD AF GULDET, FOR SÅDAN ER VI HER PÅ FYN. KYS DET NU, DET SKØNNE NATURLIV.

Coronavirus har måske sat en stopper for rejser til sydens sol, men hvorfor også rejse til Fuerteventura, når Fyn er så fin? Fyn har en magisk natur, charmerende købstæder og ø-idyl som taget ud af en Morten Korch-fi lm. Langs den 1.100 kilometer kystlinje f nder I de skønneste badestrande som perler på en snor, så en dukkert i bølgen blå er altid inden for rækkevidde. Og så er der plads. Plads til at bolte jer på og plads til at nyde, trække vejret og lade roen sænke sig. Naturperlerne venter blot på, at I pakker madkurven, snører vandreskoene eller spænder cykelhjelmen.

FRA FASTLAND TIL DET SY’FYNSKE ØHAV

Når I har udforsket det fynske fastland, er det tid til endnu et eventyr. Den ene dag nyder I måske verdens bedste økologiske is på Skarø, og dagen efter cykler I langs kysten på sansefulde Ærø. Kan I se det for jer? Det Sydfynske Øhav er med de mange forskelligartede øer skabt til at udforske, og uanset om I kommer med egen båd eller rejser rundt med færge, kan I sammensætte en unik rute, der fører jer til de forskellige øer. Men hvor skal I starte i bunken af naturoplevelser og ø-hop? Bliv fristet af det fynske guld her.

VILDE NATURPERLER

Fyns Hoved er toppen af Fyn og et magisk sted, der med vand på begge sider ofte bliver sammenlignet med Skagen. På Fyns Hoved er der et rigt fugleliv og sjældne planter, og her kan I vandre, smide fiskelinen i vandet, og få et sug i maven, når I kigger ud over skrænterne. Udforsk også den populære Øhavssti, som er en del af Geopark Det Sydfynske Øhav og en af Danmarks længste vandreruter på hele 220 kilometer. Og så må I afsted i lavvande fra Fyn og ud til den øde Æbelø, som i dag er et naturreservat. Engang boede her mennesker, og I kan stadig se hovedgården, fyrtårnet og ruinerne af de andre huse. I dag bor her kun havørne, dådyr, vilde får og mange sjældne insekter og fugle.

VIDUNDERLIGE Ø-HOP

Har I egen båd, er mulighederne for ø-hop uendelige. I kan også gå ombord på en færge i Svendborg, Faaborg eller Rudkøbing og smække benene op, mens kaptajnen sætter kursen mod perlerne. Fra Svendborg kan I komme til Drejø, Hjortø og Skarø. På Drejø kan I se hvide dådyr, på bilfrie Hjortø oplever I et rigt dyre- og planteliv, og på Skarø kan I smæske jer i den berømte is. Fra Faaborg sejler færgen til Bjørnø, Lyø og Avernakø, og på Bjørnø møder I høje klinter med den smukkeste udsigt til Fyn, Lyø byder på smalle gyder, der snor sig mellem gamle bindingsværkshuse og fem gadekær, og på Avernakø finder I skønne badestrande og fantastiske fiskesteder. Fra Rudkøbing på Langeland kan I sejle til skønne Strynø, som er værd at opleve fra cykelsadlen.

SKØNNE STRANDE TIL EN TUR I BØLGEN BLÅ

  • Nordstranden i Kerteminde
  • Hasmark Strand ved Otterup
  • Christiansminde ved Svendborg
  • Ristinge Strand på Langeland
  • Vesterstrand på Ærø
  • Fyns Badestrand ved Nyborg
  • Bogense Søbad Drejet ved Faaborg
  • Vejlby Fed ved Middelfart
  • Feddet ved Assens

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

www.kafoto.dk
www.kafoto.dk
Mette Krull

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.