Annonce
Debat

Kyst- og lystfiskercenter. Tillykke

Annonce

Tillykke Assens!

Tillykke med, at et stort flertal i byrådet i dag (27. maj, red.) har besluttet, at det nationale Center for Kyst- og Lystfiskeri skal placeres på Assens Havn i/ved den nuværende DLG-silo. Den bedste placering, som også er anbefalet af Assens Lokalråd, Assens Købstadsforening og et stort flertal af de turismeaktører, som har været hørt i forberedelserne.

Jeg glæder mig til det fremtidige arbejde med at udvikle hele havneområdet, fra Jordbassinerne i syd til Mariendalsstranden i nord. Om få år finder vi her et driftigt værft, et Multitek, en spændende ny havnefront med lækkert byggeri og et ikonisk kyst- og lystfiskercenter i en spektakulær bygning med wauv-effekt. Helt i tråd med Vision 2030 skal dette bidrage til vækst i turismen på Vestfyn, øget bosætning og nye arbejdspladser i oplevelsesøkonomien, der er i stærk vækst nu og i de kommende år. En vækst, vi vil have vores del af.

Vestfyn har meget at byde på: Kultur, natur og en købstad fyldt med spændende historie. Vi vil tiltrække lystfiskere, børnefamilier og gæster, der sætter pris på gode oplevelser; indendørs og udendørs.

Fremtidens Assens fik en god beslutning i dag.

Knud Søby sidder i Assens Byråd for Venstre. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce