Annonce
Kerteminde

Kvinders håb om bedre liv

Rent vand er en forudsætning for udvikling. Foto fra udstillingen.

Virksomheder kan på fotoudstilling se, hvordan man forbedrer vilkår for kvinder og piger i u-lande

Kerteminde: Hvordan kan man som erhvervsdrivende være med til at forbedre livsvilkårene for kvinder og piger i u-landene? Det kan man få et bud på, når de to fynske virksomheder Orana og Butler?s Choice sammen med Dansk Industri, Visit Kerteminde og Choice Foundation viser den stærke og rørende fotoudstilling Women Empower Business. Det er første gang, at udstillingen kan ses på Fyn.

Ferniseringen foregår 1. december klokken 16-18 i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde. Udstillingen kører til 18. december.

Dansk Industri har sammen med otte udvalgte virksomheder skabt udstillingen. Både Butler?s Choice (Kerteminde) og Orana (Rynkeby) er udvalgt for deres målrettede indsats for at fremme levevilkårene i Vietnam.

Man kan møde folkene bag udstillingen - ikke mindst den internationalt anerkendte portrætfotograf Stine Heilmann, der har taget de livsbekræftende billeder af stærke kvinder. Åbningstaler er den kendte kok og stifter af Lê Lê-koncernen Anh Lê,

der med varme, engagement og livskraft fortæller sin egen personlige historie. (pcb)

Annonce
Der vises stærke og viljefaste kvinder fra u-landene. Foto fra udstillingen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Fyn

Meteorologer: Ingen tegn på vinter - lavtryk med mere regn nærmer sig

Annonce