Annonce
Nyborg

Kvindernes aften på Slotsmøllen

Slotsmøllen skal igen være ramme om fest og farver. "Ladies Night" den 31. august er første planlagte arrangement. Foto: Klaus Wind
I årevis var det yderst populært med events og musikarrangementer på Slotsmøllen. Det har givet lokale eventmagere lyst igen at åbne for fest og koncerter i lokalerne. 31. august er der premiere med "ladies night".

Nyborg: Jim Wichmann, der står fadder til Jimbo’s Julerock, som i sin tid bragede gennem kælderen på Slotsmøllen, er parat til at genoplive tidligere tiders fest og farver på stedet.

Sammen med eventmager Amanda Kongstad barsler de to med arrangementet ”Kæmpe ladies night på Slotsmøllen”.

- Vi blev enige om, at ladies night var på sin plads. Den generation af kvinder, der husker festerne på Slotsmøllen, er en festlig årgang. Også den dag i dag. Vi er sikre på, at mange andre end os vil synes, at det er sjovt at komme tilbage til stedet og feste igen, påpeger Jim.

Amanda Kongstad supplerer: - Ja, og så var vi enige om, at det skulle være noget for alle.

Annonce
Jim Wichmann er sammen med Amanda Kongstad klar til at genoplive tidligere tiders fester på Slotsmøllen. Arkivfoto.

Banko med Olrik

Datoen for ladies night og et alsidigt program er fastsat til 31. august klokken 18.30.

Her er starteren til en festlig aften tapas og bobler. Den lokale musiker Henrik Johannessen står for akustisk musik live, inden det er tid til at spille banko på alle plader.

Bankokaj hedder denne aften Jakob Olrik og er også sexolog. Værten med numrene lægger op til en underholdende omgang banko med frække undertoner og spændende gevinster på en aften, hvor Gamle Ole er tæt på eneste mandlige islæt.

Senere på aften er musikken lagt i hænderne på gruppen Girl’s Underwear, som musikalsk spænder fra U2, over Bryan Adams til Thomas Helmig og andre, som i tidens løb har været garanter for festklassikere. Og gennem aftenen vil der være mulighed for yderligere gevinster fra lokale sponsorer og frække overraskelser.

- Det bliver en aften i kvindernes tegn. Det synes vi, at de fortjener, bemærker Jim med et blink i øjet.

Billetterne er sat til salg og kan købes på billetto.dk. Prisen er 349 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce