Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kvinde trak kniv i SuperBrugsen: Ekspedient lukkede kassen og løb

SuperBrugsen i Kværndrup var onsdag aften mål for et røveriforsøg. Foto: Google Streetview

Kværndrup: Fyns Politi efterlyser en kvinde, der onsdag aften trak en kniv ved kassen i SuperBrugsen i Kværndrup.

Det fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

Kvinden, der kom ind i butikken bærende på en blå kurv med en kniv i, gik rundt i butikken, inden hun ifølge vagtchefen stillede sig op for enden af kassebåndet med kniven fremme.

Da ekspedienten opdagede, at kvinden havde trukket en kniv, lukkede vedkommende kassen i og løb væk derfra, fortæller vagtchefen.

Kvinden skulle efterfølgende have råbt efter ekspedienten, men vedkommende kom ikke tilbage, og kvinden måtte forlade butikken med uforrettet sag.

Politiet har endnu ikke fået fat på kvinden bag det, som politiet anser for at være et røveriforsøg, og derfor beder de nu befolkningen om hjælp ved at udsende et signalement af kvinden.

Hun er dansk af udseende, 50-60 år, kraftig kropsbygning, gråt hår, dansktalende, og hun var på gerningstidspunktet iført en grå trøje, sorte leggins og sorte ballerinasko.

Røveriforsøget blev anmeldt onsdag klokken 19.30.

Avisen har haft kontakt til SuperBrugsen, som henviser til Coops presseafdeling. Det har dog ikke været muligt at få fat på informationsdirektøren.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce