Annonce
Odense

Kvinde på 93 år jog tricktyve på flugt

Politiet opfordrer ældre til at være opmærksomme i øjeblikket

Annonce

Sanderum: En 93-årig kvinde fra Odense viste sig særdeles handlekraftig, da hun ved 16-tiden søndag eftermiddag blev udsat for et forsøg på et tricktyveri på Abels Allé.

En Mercedes, der indeholdt tre "romalignende" typer - en mand og to kvinder - kørte op på siden af den ældre dame, og mens den ene af dem rodede med et kort, forsøgte en kvinde at gribe fat om den 93-åriges halskæde.

Det lykkedes dog den ældre dame at slå kvinden over hånden i en grad, så hun slap sit greb, og trioen flygtede derefter.

Da den ældre dame efterfølgende kunne gøre status, fandt hun et gult smykke, som tricktyvene havde tabt i skyndingen.

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov, er det tredje gang på en uge, at stort set samme fremgangsmåde har været benyttet.

Annonce

Et mønster

- Der er åbenbart et mønster i, at det er ældre og svagelige personer, der bliver udsat for det her, så jeg kan kun advare ældre mennesker om at være meget varsomme omkring de her personer i øjeblikket og måske undlade at skilte alt for meget med dyre smykker, siger han.

Bilen, som gerningsmændene kørte i, var en tysk indregistreret mørkeblå Mercedes. I torsdags fandt et lignende tricktyveri sted i Nyborg. Her gik det ud over en ældre mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce