Annonce
112

Kvinde overfaldet på Middelfart Station

Fyns Politi har fået anmeldelse om et overfald og adskillige indbrud i Middelfart i weekenden. Arkivfoto: Michael Bager
32-årige kvinde fik frarøvet sin taske efter overfald om aftenen på perronen.

Middelfart: En 32-årig kvinde fra Middelfart blev fredag aften klokken 21 overfaldet af to unge mænd på Middelfart Station ved spor 4. Politiet oplyser, at gerningsmændene skubbede kvinden og stjal hendes taske, hvorefter de løb ad perronen i østlig retning. Kvinden beskriver gerningsmændene som værende mænd på 14-20 år, 165-170 centimeter høje og iført mørke hættetrøjer.

Kvinden fandt efterfølgende tasken på Østre Skole ved et skur og nogle grantræer.

Annonce

Travl weekend

Af Fyns Politis døgnrapport fremgår det, at ordensmagten har haft meget og andet at se til i weekenden. Indbrudsbrudstyve har lørdag været på spil i en privat villa i Vejrøvænget. Efter at have brudt et vindue op er tyvene forsvundet med en IPad, en Samsung 6 Edge mobiltelefon, et Samsung Smart watch og en Huawei mobiltelefon. Lørdag aften gik det ud over en villa i Mandøvænget. Her skaffede tyvene sig adgang ved at bryde et vindue til soveværelset op, de gennemrodede efterfølgende hele huset, dog uden at stjæle noget.

Fra en villa på Kålsbjergvej ikke langt derfra er der i samme tidsrum stjålet smykker ved at bryde en terrassedør op.

Natten mellem lørdag og søndag har der været indbrud i en villa på Anholtvej. Tyvene er kommet ind gennem et toiletvindue. Efter at have gennemrodet hele huset er tyvene forsvundet med et ur, routere, fire bærbare computere, en hindu-statue, spiritusflasker, forskellige smykker, kontanter og en projektor. En turkis-farvet VW Caddy har ligeledes natten mellem lørdag og søndag været udsat for indbrud. Fordøren er brudt op, hvorefter bilens radio og cd-afspiller er blevet stjålet.

Søndag aften gik det ud over en VW Golf, som brød i brand på parkeringspladsen ved Lillebæltshallerne i Middelfart. Vidner havde set fyrværkeri omkring bilen kort tid før branden, fremgår det af døgnrapporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce