Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kvinde kørte ind i væltet træ: Så brød motor i brand

Annonce

Ryslinge: En kvinde kørte søndag morgen ved seks-tiden ind i træ, som var væltet ud på vejen på grund af kraftig blæst. Det skete på Nørremarksgyden ved Ryslinge.

- Jeg er usikker på, om træet er væltet i samme øjeblik, som kvinden kører ind i det, og at træet på den måde lander ovenpå bilens front. Eller om træet er væltet kort forinden. Fronten er i hvert fald smadret, og bilen, den kommer ikke ud at køre igen, siger indsatsleder ved Beredskab Fyn Jan Dideriksen.

Han fortæller, at sammenstødet med træet skabte en mindre brand i bilens motor. De første brandfolk på stedet fik dog hurtigt slukket motorbranden igen.

Kvinden i bilen kom lettere til skade, men steg selv ud af bilen, fortæller indsatslederen. Føreren blev dog alligevel kørt til et tjek på Odense Universitetshospital.

Både bilen og det væltede træ blev fjernet fra Nørremarksgyden umiddelbart efter ulykken.

Ifølge TV 2/Fyn er en bil også kørt ind i træ på Ravnebjergsgyden ved Blommenslyst. De fire personer i bilen slap fra uheldet uden skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce