Annonce
forside

Kvickly City lukket resten af dagen: Mistanke om rotter

Kvickly City har lukket resten af onsdagen. Ved indgangen gør en ansat opmærksom på, at der er mistanke om rotter i varehuset.

Der er muligvis skadedyr i Kvickly i Gerritsgade, Svendborg, som holder lukket resten af dagen.

Annonce

Svendborg: En medarbejder står placeret i døråbningen og fortæller potentielle kunder, at butikken er lukket, og at det er på grund af mistanke om rotter.

Det er situationen foran Kvickly City Svendborg i Gerritsgade onsdag eftermiddag - en situation, som varehuschef Søren Friis bekræfter overfor Fyns Amts Avis kort inden klokken 15.

- Vi holder lukket resten af dagen på grund af mistanke om skadedyr, lyder svaret fra Søren Friis.

Han fortæller, at beslutningen om at lukke butikken blev taget klokken 14, men derudover har han intet at tilføje sagen.

Heller ikke, om der skulle være tale om rotter.

- Jeg har ikke flere kommentarer til det. Det er den situation, vi er i nu, og så kan du følge med på vores Facebook-side, siger han.

Kvickly City var også ramt af et rotteangreb i februar 2016. Bagerafdelingen blev dengang lukket en fredag på grund af mistanke om skadedyr, og søndag blev hele varehuset lukket. Den følgende tirsdag gik en rotte i fælden i butikkens kælder, og man fandt samtidig ud af, at der var huller i ejendommens kloaksystem.

En måned senere måtte en anden butik i Coop-familien, Dagli'brugsen i Rantzausminde, lukke dørene for kunderne efter at man i butikkens lager havde fundet efterladenskaber fra rotter på gulvet.

I februar 2017 måtte Rema 1000 på Tvedvej lukke efter spor af mus.

Kvickly, Svendborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce