Annonce
forside

Kvickly City lukket resten af dagen: Mistanke om rotter

Kvickly City har lukket resten af onsdagen. Ved indgangen gør en ansat opmærksom på, at der er mistanke om rotter i varehuset.

Der er muligvis skadedyr i Kvickly i Gerritsgade, Svendborg, som holder lukket resten af dagen.

Svendborg: En medarbejder står placeret i døråbningen og fortæller potentielle kunder, at butikken er lukket, og at det er på grund af mistanke om rotter.

Det er situationen foran Kvickly City Svendborg i Gerritsgade onsdag eftermiddag - en situation, som varehuschef Søren Friis bekræfter overfor Fyns Amts Avis kort inden klokken 15.

- Vi holder lukket resten af dagen på grund af mistanke om skadedyr, lyder svaret fra Søren Friis.

Han fortæller, at beslutningen om at lukke butikken blev taget klokken 14, men derudover har han intet at tilføje sagen.

Heller ikke, om der skulle være tale om rotter.

- Jeg har ikke flere kommentarer til det. Det er den situation, vi er i nu, og så kan du følge med på vores Facebook-side, siger han.

Kvickly City var også ramt af et rotteangreb i februar 2016. Bagerafdelingen blev dengang lukket en fredag på grund af mistanke om skadedyr, og søndag blev hele varehuset lukket. Den følgende tirsdag gik en rotte i fælden i butikkens kælder, og man fandt samtidig ud af, at der var huller i ejendommens kloaksystem.

En måned senere måtte en anden butik i Coop-familien, Dagli'brugsen i Rantzausminde, lukke dørene for kunderne efter at man i butikkens lager havde fundet efterladenskaber fra rotter på gulvet.

I februar 2017 måtte Rema 1000 på Tvedvej lukke efter spor af mus.

Annonce
Kvickly, Svendborg
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce