Annonce
forside

Kvalt i lejlighed: Mor til tre står tiltalt for drab på nabo

En 32-årig kvinde, som er mor til tre, står onsdag tiltalt for drab på sin nabo ved Retten i Svendborg. Arkivfoto: Michael Bager.

Retten i Svendborg behandler i dag sagen om en 33-årig kvinde, som blev kvalt i sin lejlighed i juni i år. Hendes nabo er tiltalt for drabet.

Svendborg: Retten i Svendborg indleder onsdag sagen mod en 32-årig kvinde, som er tiltalt for at have dræbt sin nabo, en 33-årig kvinde, ved at kvæle hende i en ejendom på Sankt Jørgensvej i Svendborg 22. juni i år.

Forud for drabet havde den tiltalte to gange overfaldet naboen. Det første overfald skete i januar 2017 og kostede i november samme år kvinden en dom på 20 dages betinget fængsel.

Fire måneder senere, i marts 2018, bankede hun på sin nabos dør og kom i en diskussion med hende, som endte med, at den 32-årige slog naboen og stjal en joint fra hende.

Annonce

Den sag blev afgjort ved Retten i Svendborg 2. juli i år, hvor den 32-årige blev idømt 50 dages ubetinget fængsel. Da sad hun dog allerede varetægtsfængslet, sigtet for at have dræbt sin nabo.

Kvinden, som blev dræbt den 22. juni i sin lejlighed, var mor til to og af grønlandsk afstamning - ligesom den tiltalte 32-årige kvinde er det. Hun er mor til tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

Annonce