Annonce
Kultur

Kurt Ravn i skrækmusical

Thomas Ambt Kofoed mellem Julie Steincke og Camille-Cathrine Rommedalh og længst til højre Kurt Ravn. PR-foto

I februar 2016 har Det Ny Teater premiere på "Jekyll & Hyde - the Musical"

Annonce

Han har spillet Tony i "West Side Story", Frank Butler i "Annie Get Your Gun", Anatoly i "Chess" og Tevye i "Spillemand på en tagryg". Men der er som Jean Valjean i "Les Misérables" og Jabbadoor i "Atlantis", de fleste musical-gængere kender ham.

I februar 2016 vender Kurt Ravn tilbage til musicalscenen, når han medvirker i Det Ny Teaters opsætning af "Jekyll & Hyde - the Musical. Sidst han stod på scenen i Det Ny Teater var i 1998 som grev Danilo i "Den glade enke"

Dobbeltrollen som Dr. Jekyll og Mr. Hyde bliver spillet af Tomas Ambt Kofod, der på Det Ny Teater senest har spillet Udyret i "Skønheden og Udyret" og Fantomet i "Love Never Dies".

Kurt Ravn har rollen som Jekylls gode ven, advokaten John Utterson. Glædespigen Lucy bliver spillet af Julie Steincke, der senest har medvirket i teatrets opsætning af "Billy Elliot", og Jekylls forlovede, Emma, bliver spillet af Camille-Cathrine Rommedahl, der spillede Babette i Det Ny Teaters opsætning af "Skønheden og Udyret" i efteråret 2014.

Annonce

Signatursang

Musicalen bliver sat i scene af dansk-argentinske Daniel Bohr, der i år kan fejre sit 50-års instruktørjubilæum. I de senere år Bohr stået bag store musical- og operasucceser som "Love Never Dies" og "Annie" på Det Ny Teater, "The Last Five Years" og "Ole Lukøje" på Fredericia Teater og "Andre bygninger" på Den Fynske Opera.

"Jekyll & Hyde - the musical", der er baseret på Robert Louis Stevensons klassiske og romantiske fortælling om kampen mellem det gode og det onde, har musik og tekst af Frank Wildhorn og Leslie Bricusse. Musicalens signatursang er "This is the Moment" er indspillet flere end 1000 gange.

kryger@fyens.dk xx

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce