Annonce
Bagsiden

Kunstsne: Sådan gør de i Kina - hvad gør du?

Isskulpturer ved den årlige is- og snefestival i Harbin i det nordøstlige Kina. Billedet er taget 5. januar. Foto: AFP/Ritzau Scanpix
Annonce

Kunstsne: Wauw. Så faldt der lige sne igen. Dog ikke så meget, at vi kan hoppe ud og bygge katedraler, pagoder og slotte i is og sne, som de gør på den årlige is- og snefestival i Harbin i Kina. Trods corona-krise, nedlukninger og holden-sig-hjemme har kineserne også i år bygget den kolde park op af frossent vand, oplyst af kulørte lamper.

Så meget forventer vi ikke, at I gør ud af jeres snemænd, snekoner eller snevæsner hjemme i de fynske haver. Men hvis I - eller jeres børn - har begået et stykke fantastisk snekunst, må I gerne tage et billede og maile til: Bagsiden@fyens.dk. Husk navn og adresse, så vi ved hvem vi skal sende præmier til for de bidrag, der bringes på tryk.

Sneællingerne på bænken ved Lehnskov Strand blev for 14 dage siden vist på Bagsiden. Dog set bagfra med flot udsigt. Her er de set fra siden, fotograferet af Winnie Schafffalitzky de Muckadell. Det er dog ikke hende, der har frembragt de små sneællinger.

God fornøjelse i sneen. I en tid med lukkede grænser er det nok det nærmeste vi kommer den (h)vide verden. Klik eventuelt ind på denne artikel på fyens.dk/bagsiden eller faa.dk/bagsiden og se Vintervæsenet fra Villavejen, Fru Frost på Farten, Snedelfinen Delle og de andre sneværker, som I sendte ind for 14 dage siden. hafa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce