Annonce
Bagsiden

Kunstsne: En snetraktor? Den laver vi da selv

Snetraktoren dukkede onsdag aften op i det østlige Odense. Foto Rikke Christensen
Familie ville ikke vente på kommunens snetraktor. Nu står der en i haven.
Annonce

Snekunst: - Da vi så sneen vælte ned, var det en perfekt mulighed for at komme ud og finde vores barnlige side frem i disse covid-19-tider, skriver Rikke Christensen, der bor på Vægtens Kvarter i det østlige Odense.

- Billedet er taget i vores have, og traktoren er bygget af vores 15- årige søn Luis, min mand Anders og mig. Det var fantastisk familietid. Vores søn er 100 procent traktortosse og drømmer om at være landmand. Så selvfølgelig skulle snemanden opgraderes til en traktor, skriver Rikke Christensen, som nu ikke behøver vente på, at en kommunal snetraktor skal lægge vejen forbi.

Hvis der kan skrabes mere sne sammen, er det familiens plan at udvide besætningen med en snegris.

Annonce

Sådan gør du

Der er bagsidekrus på vej til Vægtens Kvarter. Men hvad med jer andre? Må vi se jeres sneskulpturer? Der er bagsidekrus for alle snekunstværker, der bliver bragt på Bagsiden af Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

Skab jeres skulptur. Tag et billede - helst i bredformat - og mail det sammen med oplysninger om værket samt navn og adresse til: Bagsiden@fyens.dk.

I må meget gerne selv være med på billederne. Dels fordi det giver kontrast i forhold til alt det hvide, dels fordi man så kan se størrelsen på værket ... og naturligvis fordi vi gerne vil have billeder af vores læsere i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce