Annonce
Kerteminde

Kunderne strømmede til byens nye bager: Her er trafikken ikke et problem

Måle Bagerbod har nu åbnet deres satellitbutik på havnen i Kerteminde, og den blev velbesøgt fra morgenstuden. Foto: Helle Nordström
Måle Bagerbods nye butik ved Fjord&Bælt blev godt modtaget på deres første åbningsdag

Kerteminde: Boden ved Fjord&Bælt på kajen i Kerteminde havde torsdag flere kunder end nogensinde før. Fra den åbnede om morgenen var der en lind strøm af kunder.

Årsagen var det gode brød fra Måle Bagerbod, der har overtaget boden og omdannet den til en brødudsalg med hele sortimentet inklusive en tår varmt eller koldt at drikke.

- Det er gået rigtigt godt, forsikrer de unge mennesker, der står i boden.

Annonce

- Vi har haft travlt lige siden vi åbnede i morges.

Brødudsalget i Kerteminde har ejerne Christina Meisl og Sven Haarder åbnet for at lette på det trafiktryk, den skabte i Måle. Et trafiktryk, der har plaget naboerne i en grad, så der nu skal etableres begrænset standsningsforbud i landsbyen.

Glade kunder

Et par af dagens kunder, avisen talte med, kunne godt forstå, at der har været trafikale problemer i Måle.

- Vi har handlet i Måle, og vi kan godt forstå, at det har givet problemer, med alle de mennesker, der ligesom os kom for at købe det lækre brød, siger Carsten Rosenvold.

- Så det er da alletiders, at de nu har etableret et brødudsalg i Kerteminde.

Trine og Carsten Rosenvold, Kerteminde, var blandt de første, der benyttede sig af lejligheden til at købe Måle Bagerbods brød uden at behøve at køre til Måle. Foto: Helle Nordström

Han og hustruen Trine bor i Kerteminde, så for dem betydre det også, at de nu ikke behøver at køre så langt for at kunne sætte tænderne i Måle Bagerbods lækkerier.


Vi har handlet i Måle, og vi kan godt forstå, at det har givet problemer, med alle de mennesker, der ligesom os kom for at købe det lækre brød.

Carsten Rosenvold


- Men det havde nu ikke betydet noget i dag, for vi er på vej til Bøgebjerg med kaffekanden, griner Trine Rosenvold.

- Men det var da dejligt at vi lige kunne slå et smut omkring havnen og få tre snegle med.

Og på havnen er trafikken ikke et problem - ikke endnu i hvert fald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce