Annonce
Middelfart

Kunderne stod i kø til gratis is med afstand: Ny isbutik åbnet i Middelfart

Fadi Kiki åbnede fredag i påsken sin isbutik på hjørnet af Algade og Gimbels Gyde. Kun to kunder fik lov at være i butikken ad gangen, og butikspersonalede sørgede for, at afstandsanbefalingerne også blev overholdt udenfor. Foto: Sofie Secher Karlsen
På en dag, hvor noget nær alt andet i gågaden havde lukket, åbnede Fadi Kiki sin isbutik i Fætter BRs gamle lokaler på hjørnet af Algade og Gimbels Gyde.
Annonce

Middelfart: Med lovning om to kugler gratis is åbnede syreren Fadi Kiki fredag sin isbutik på hjørnet af Algade og Gimbels Gyde. Og nyheden om de gratis kugler is var, efter køen foran butikken at dømme, nået langt ud.

Fadi Kiki har de seneste fem år med succes drevet Den Italienske Isbutik og Kaffebar i Kerteminde, og i 2017 vandt hans hjemmerørte is, da TV2 Fyn i en afstemning kårede Fyns Bedste Vaffelis.

Fredag åbnede butikken i Middelfart så, og det skete med lange køer foran butikken. Endnu længere var køerne, fordi kunderne stod langs gaden med to meters mellemrum, som myndighederne anbefaler det under den nuværende corona-situation. Personale fra isbutikken sørgede for, at der ikke var mere end to personer i butikken ad gangen og for, at afstanden blev overholdt udenfor.

Fadi Kiki har de seneste fem år drevet isbutik i Kerteminde. Planen er, at butikken i Middelfart skal holde åbent året rundt. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce

Ingen isbutik i forvejen

Fadi Kiki har i sin jagt på lokaler til en ny butik besøgt flere af de fynske kystbyer.

- Jeg har besøgt flere byer, og Middelfart virker som et område med rigtig mange turister. Der er heller ingen isbutik i gågaden i forvejen, har han tidligere fortalt til avisen.

Fadi Kiki endte med at slå til og sende en sms til det nummer, der stod på de store plakater på de tomme butikker i byen. Og efter dialog med udlejeren om indretning af butikken og huslejen, slog han til.

Foruden italiensk is i mange varianter, kommer menukortet i den nye butik til at bestå af milkshakes, kaffe og andre ikke-alkoholiske drikke. Når corona-krisen er drevet over, er det planen, at udvalget udvides. Til den tid bliver det også muligt at slå sig ned i caféen både indenfor og udendørs.

På en dag, hvor noget nær alt andet i gågaden havde lukket, åbnede Fadi Kiki sin isbutik i Fætter BRs gamle lokaler på hjørnet af Algade og Gimbels Gyde. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce