Annonce
Odense

Kunder raser over Odense Lavpris Tømmerhandel: - Hvis man vil have et møgfald, kan stedet anbefales

Benny Søhave Sørensen er en af mange kunder, som er utilfreds med Odense Lavpris Tømmerhandel. Onsdag i sidste uge blev han bedt om at forlade tømmerhandlen, fordi hans mor har skrevet en negativ anmeldelse på nettet. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Ingen hjælp, dårlig service og rædselsfuld kommunikation, skriver kunder om Odense Lavpris Tømmerhandel.

Odense: Et utal af kunder skriver negative omtaler af Odense Lavpris Tømmerhandel på Trustpilot og Google, men der er også positive imellem. Her er et lille udpluk:

Mads Sørensen

- Frygtelig kundeservice! Man bliver mistænkeliggjort, og der er ingen hjælp at hente. Det kan godt være, at deres priser er nogenlunde, men deres kvalitet og kundeservice er helt i bund.

Annonce

Morten Kieler

- Piv-ringe service. Ingen retur selvom dette er imod købe loven. Hold jer væk!

Peder Rabenborg

- Godt sted at handle. 80 procent af varerne er billigere end andre steder.

Theis Dylsing

- Hvis man vil have et møgfald, kan stedet nemt anbefales. Der er ikke tid til kunder. Ifølge chefen har man jo en produktion, der skal passes.

Morten Larsson

- De har billige produkter, men servicen og kommunikationen med personalet er rædselsfuld.

Niklas Hervig

- Deres serviceniveau når helt nye højder af, hvad ringe service er. Første gang jeg var der, syntes jeg, de var meget ligeglade og nærmest ubehøvlede. Jeg blev mødt af en abnorm arrogance og en hjælp, der svarer til ingen.

Anette Schwartz Nielsen

- Fornuftige priser og god service. Vi synes dog, at pladsen kan være svært at finde rundt på, men personalet er altid hjælpsomt.

Mike Nielsen

- Første og sidste gang jeg handler her. Håndværkere, hold jer væk fra dette sted. Alt for uprofessionel service og butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce